korejští vojáci

korejští vojáci Zdroj: youtube.com

Umělé listí a nefungující zbraně. Takhle chtějí Severokorejci zničit Ameriku

Video trénujících jednotek lidové armády pracujících působí směšně. Člověku se až nechce věřit, že tito lidé jsou schopni sestrojit jadernou bombu.

 

Před pár dny vyšla v médiích zpráva o tom, že Severní Korea dostala povolení k jaderným útokům na Spojené státy americké. Od té doby napětí na Korejském poloostrově roste, KLDR dokonce vyzývá všechny zahraniční vyslance, aby opustili zemi, a odvolává zaměstnance z průmyslové oblasti Kesong. 

 

Pchjongjang se tedy připravuje na další jaderný test. Když se ale člověk podívá na následující video, zobrazující trénující rudé dělnické jednotky, věří tomu zteží. Zfanatizovaní uřvaní běhající lidé s dikcí a pohledem někoho, komu je denně vymýván mozek už od raného dětství zaníceně hlásí to, že Amerika je zlo a oni ji zničí.

 

V kontrastu s tím, že jsou pokryti něčím, co vypadá jako dekorace do výlohy Prioru a několikrát je vidět, že jejich zbraně nestřílí pokaždé, když potřebují, to vyznívá neuvěřitelně směšně.

 

 

Ze zpráv o jaderných bombách jde mráz po zádech, výše uvedené video působící jak scénka z Tele tele, ale asi nkoho nevyděsí. Problémem je, že tisíce těchto mladých nadšených vycvičených robotů jsou ochotny okamžitě položit za svou zemi život, jakkoliv směšně vypadají. Věří tomu, že pro válku s imperialismem se narodili a také zemřou.