Zdroj: KM Beta a.s.

Plusem nové stavební sezóny je mínus 33 procent

Stavební sezónu KM Beta startuje s příznivými cenami. Týká se to nejen zdiva, ale i krytiny, stropních systémů a suchých maltových směsí. Tím, že je KM Beta výrobcem materiálu pro celou hrubou stavbu, ušetříte v součtu zhruba 33 %. Za úpravou cen stojí stabilizace na trhu s energiemi a investice do snížení energetické náročnosti výroby.

Uplynulé roky byly plné nejistot. Vysoké ceny energií způsobily růst cen materiálu. Proto když se stabilizovala situace na trhu s energiemi, přistoupila KM Beta ke snížení cen svých výrobků. To se promítlo do cenových kalkulací formou slevy. Teď je situace ještě příznivější. Díky instalaci fotovoltaických panelů na střeše výrobního závodu KM Beta znovu snižuje cenu svých výrobků. Změny cen se propsaly přímo do ceníku.

Kolik to teď bude stát?

Věříme, že jste matematiku ve škole nezanedbávali. Nicméně teď můžete knihy plné vzorečků odložit stranou. Na stránkách KM Beta naleznete webovou aplikaci Kalkulačky materiálu, kde představu o nákladech zjistíte do 5 minut. Prvním krokem je výběr materiálu a zadání základních údajů doprovázených přehlednou grafikou. Poté se zájemci zobrazí přehled s nabídkou výběru dalších doplňků. Po odeslání žádosti se objeví soupis všech položek s konkrétními cenami. „Cílem Kalkulačky je, aby tato snadná cesta skončila reálně blízkou kalkulací. Pro ty, kteří už mají projektovou dokumentaci, máme druhou možnost. A to Kalkulačku podle projektu. Údaje z ní jsou přesné, výpočtové oddělení KM Beta totiž vše zpracuje na základě projektu,“ doplňuje výkonný ředitel KM Beta Ing. Marek Žídek.