Zdroj: PMG Pte. Ltd.

8
Fotogalerie

Filmy a seriály online: Jak z jejich sledování mít co nejlepší zážitek?

Málokde existuje streamovací služba jako Hulu. Tato platforma ve své knihovně hostí množství zajímavých filmových a seriálových titulů. Největší a jedinou nevýhodou této platformy je však to, že je geograficky omezena mimo území Spojených států.

Naštěstí má Ivacy VPN pro fanoušky Hulu skvělou zprávu. Po krátkou dobu je doživotní předplatné Ivacy VPN k dispozici za pouhý 1 dolar měsíčně. Přesně tak, za pouhý jeden dolar měsíčně si uživatelé mohou užívat nepřetržitý přístup k Hulu bez ohledu na to, kde se nacházejí.

PMG Pte. Ltd.

Čím je Ivacy VPN pro Hulu výjimečná?

Přestože Ivacy VPN nabízí přístup k celé řadě senzačních funkcí ochrany soukromí a zabezpečení, některé z nich vynikají. Zde jsou některé z nejlákavějších funkcí ochrany soukromí, které Ivacy VPN nabízí:

Šifrování na vojenské úrovni:

Ať už se jedná o doživotní nebo měsíční tarif, uživatelé Ivacy VPN získají přístup k nejmodernějšímu šifrování vojenské úrovně. Tato úroveň sofistikovanosti zajišťuje, že žádná z uživatelských dat nikdy neuniknou třetím stranám. Všechna data putují zabezpečenými cestami a zůstávají mezi odesílatelem a příjemcem.

Více než 5600 serverů VPN ve více než 100 lokalitách

PMG Pte. Ltd.

Ivacy VPN strategicky rozmístila více než 5600 serverů VPN na více než 100 místech po celém světě. Velká část těchto serverů VPN je umístěna ve Spojených státech, což umožňuje snadný přístup k Hulu. Stačí, když se kdokoli připojí k serveru VPN v USA, a může si Hulu ihned odemknout.

Blesková rychlost

PMG Pte. Ltd.

Ivacy VPN také zajišťuje, že uživatelé nemusí trpět špatným zážitkem ze streamování. Přestože je připojení šifrované, VPN zajišťuje, že si uživatelé při něm mohou užívat bleskové rychlosti. Vyrovnávací paměť a špatná kvalita obrazu tedy nejsou věci, kterých by se uživatelé museli při používání Ivacy VPN obávat.

Počítadlo pro ISP Throttling

PMG Pte. Ltd.

Poskytovatel internetových služeb (ISP) často omezuje rychlost internetu bez vědomí uživatele. Uživatel tak má pomalou rychlost a velkou vyrovnávací paměť. Ivacy VPN má způsob, jak tento problém obejít. Umožňuje uživatelům připojit se ke vzdáleným serverům VPN a maskovat jejich skutečnou fyzickou polohu. Tím zabrání poskytovateli internetu v omezování rychlosti internetu.

Obcházení geoblokování

PMG Pte. Ltd.

Většina uživatelů služby Ivacy VPN se na ni obrací, aby se vyhnula zeměpisným blokováním. Je to čistě proto, že Ivacy VPN je vybavena potřebnými funkcemi, které jsou k překonání geografických omezení nezbytné. Od nejnovějších protokolů VPN až po rozsáhlou sbírku serverů VPN po celém světě – Ivacy VPN má vše, co je k překonání geoblokování potřeba.

Co sledovat na službě Hulu?

Společnost Hulu má ve své knihovně vynikající sbírku zajímavých filmů a televizních pořadů. Zde je několik titulů, které by uživatele měly lákat:

PMG Pte. Ltd.

Killing Eve Killing Eve

Killing Eve Killing Eve je kritikou oceňovaný špionážní thriller, jehož autorkou je Phoebe Waller-Bridgeová. Seriál sleduje hru na kočku a myš mezi dvěma složitými a přesvědčivými ženami: Eve Polastriová (hraje ji Sandra Oh), agentka zpravodajské služby, a Villanelle (hraje ji Jodie Comerová), talentovaná a psychopatická vražedkyně. 

Fargo Fargo

Fargo Fargo je temný komediálně-dramatický antologický seriál natočený podle stejnojmenného filmu bratří Coenů. Každá sezóna vypráví samostatný příběh s různými postavami a prostředím, které jsou propojeny tématy zločinu, morálky a často humorné absurdity lidského chování. 

Castle Rock Castle Rock

Castle Rock Castle Rock je psychologický hororový seriál z prostředí Stephena Kinga. Seriál se odehrává ve fiktivním městečku Castle Rock ve státě Maine, které slouží jako časté dějiště mnoha Kingových děl. Castle Rock proplétá různé postavy, témata a místa z Kingových románů a povídek a vytváří tak originální příběh. 

Získejte časově omezenou doživotní nabídku Ivacy VPN ještě dnes!

PMG Pte. Ltd.

Ivacy VPN pro Hulu Doživotní nabídka je zde pouze po omezenou dobu. Pokud se přihlásíte k odběru právě teď, můžete si užít přístup k doživotnímu plánu za pouhý 1 dolar měsíčně. Spojte se proto se zástupcem Ivacy VPN ještě dnes!

PMG Pte. Ltd.