Zdroj: archiv Audioteka CZ

3
Fotogalerie

Ušetřete při nákupu audioknih. Tradiční akce přináší 50% slevu na stovky titulů

Velká audioknižní jízda začíná právě dnes na Audiotece. V rámci akce Červen měsíc audioknih, kterou tato platforma pořádá již šestým rokem, nabídne ve třech etapách stovky titulů za poloviční cenu. Na své si přijdou příznivci různých žánrů. Hojně zastoupené jsou například u posluchačů oblíbené fantasy a sci-fi nebo detektivky a thrillery. 

Červen měsíc audioknih je letos na Audiotece rozdělen do tří etap. V každé z nich mohou zájemci vybírat zhruba ze stovky titulů. Přitom platí, že co etapa, to různé tituly. Již nyní objevíte za poloviční cenu díla, která se nějakým způsobem pojí k tématu minulosti. Postupně na ně navážou audioknihy věnované přítomnosti a budoucnosti. 

Audioknižní skvosty za akční cenu

V nabídce najdete i tituly v takzvaném superprodukčním zpracování, které se postará o mimořádný posluchačský zážitek. Potěší špičkovým zvukem, působivými audio kulisami a také obsazením jednotlivých rolí, kterých se zhostili prvotřídní herci. Právě teď je zvýhodněně k dostání autorský audioseriál Jiřího Havelky Agent, který se stal absolutním vítězem prestižní ceny Audiokniha roku 2021. 

Všem, kdo si neumí představit dovolenou bez kvalitní detektivky, doporučujeme Černou kávu od královny tohoto žánru Agathy Christie. Přináší napínavý příběh s Herculem Poirotem, který vezme zavděk úkolem od proslulého vědce sira Clauda Amoryho. Slavný detektiv má z jeho venkovského sídla převézt do Londýna chemický vzorec zcela nové ničivé výbušniny, který mu, zdá se, chce někdo odcizit. Ač Poirot dorazí dříve, než bylo původně domluveno, záhy vyšetřuje nejen krádež, ale rovnou vraždu. V superprodukčním zpracování vyniknou skvělé výkony Daniely Kolářové, Jaromíra Meduny a Simony Postlerové.

archiv Audioteka CZ

Jednohlasá klasika, která má perfektní zvuk

Pokud vás zajímá historie, mohla by vás oslovit románová prvotina Jamese Clavella. Děj Krále Krysy se odehrává během druhé světové války a líčí boj britských a amerických válečných zajatců o přežití v japonském táboře v Singapuru. Do příběhu se promítly Clavellovy vlastní zážitky z tříletého pobytu v nechvalně proslulém zajateckém táboře Čangi. Vyslechnout si ho můžete ve výtečném podání Jiřího Dvořáka.

archiv Audioteka CZ

Letní inspirace pro lepší život

Jestli je pro vás čas dovolených příležitostí začít pracovat na svém rozvoji, poslechněte si audioknihu Jak se zbavit starostí a začít žít. Postupy a metody, které Dale Carnegie naformuloval, jdou vždy k jádru celého problému, a navíc jsou podávány jednoduše a srozumitelně. Součástí je i řada příkladů ze života. Každá kapitola končí krátkým shrnutím, k němuž je možné se opakovaně vracet. Možná i vy tak najdete svůj recept na to, jak předcházet stresu, užívat si činnosti, které vás tak úplně nebaví, ale také jak zachovat klid, i když vás ostatní kritizují. Namluvil Jan Hyhlík.

archiv Audioteka CZ

 

Tyto audioknihy jsou k mání s 50% slevou během první etapy akce.

Tirák se vydává na cestu

A pozor! Kromě akce Červen měsíc audioknih startuje na Audiotece i originální audioseriál Petra Kolečka Tirák. Jde současně o jeho režijní debut na poli audio tvorby. V hlavních rolích excelují Jakub Prachař a Jana Stryková. První díl si můžete poslechnout již nyní, a to bezplatně.

Příjemný poslech díky moderní aplikaci

K poslechu titulů využijete aplikaci Audioteka, která má řadu užitečných funkcí. Patří k nim zrychlování zvuku, posouvání příběhu po časové ose, podpora Apple Car Play i Android Auto, ale také možnost ovládání přes hodinky Apple Watch či s podporou Alexa. 

Více informací a tituly, které jsou právě nyní k dostání se slevou, najdete na Audioteka.cz.