Video placeholde

Kdo postaví LEGO rychleji? Třeťák, nebo třicátník? Vyzkoušeli jsme za vás

Většina z nás v dětství stavěla z LEGO kostek neuvěřitelné věci! A přestože někteří z nás staví dodnes, už to neděláme tak často a s takovou vervou. Přesto ale máme hluboce zakořeněnou představu, že jsme v tom dobří. Ale je to schopnost, která vyžaduje cvik? Nebo je stavění lega jako jízda na kole? Zkusili jsme nechat soutěžít dítě s dospělákem o to, kdo postaví stavebnici rychleji. A výsledek byl… inu, byl přesvědčivý.

Taková redakce je často dějištěm nejrůznějších sporů. Řeší se všechno od osobních věcí přes politické názory až po věci nejdůležitější. To byla kupříkladu týden trvající debata o tom, jestli by tyranosaurus dokázal porazit dvě stě psů. Náš editor dokonce připravil úhlednou powerpointovou prezentaci. Před pár měsíci jsme měli spor o tom, jestli jsou ve stavění LEGO staveb efektivnější děti nebo dospělí.

Takže když nám LEGO poslalo své letošní LEGO City novinky, ať vás o ně necháme soutěžit, řekli jsme si: “Fajn, ale nejdřív experiment!” Na výsledek našeho striktně vědeckého pokusu se můžete podívat už teď na videu. A kdybyste chtěli taky soutěžit o ohromnou krabici LEGO City, sledujte naše sociální sítě.

Totiž nové LEGO City je vždycky velká událost, ostatně společnost ho vyrábí už padesát let. Hlavní myšlenkou téhle nejnovější edice je to, co mají na legu všichni úplně nejradši, totiž, že si můžete všechno postavit podle sebe. K tomu teď existuje celá řada challengí a výzev u nich na YouTube. Tak postavte něco supercool a zasdílejte v jejich applikaci LEGO Life!