Zdroj: Us

4
Fotogalerie

Chytré hodinky z exkluzivních materiálů, které vás udrží v dobré kondici

Novinka Huawei Watch Ultimate je dokonalým spojením tradičních a chytrých hodinek, které potěší i ty nejnáročnější. Na jejich výrobu byly použity vzácné a inovativní materiály, které se využívají při výrobě luxusních hodinek. V jejich nitru jsou ale ukryty nejnovější smart funkce. To z nich dělá jedny z nejlepších chytrých hodinek současnosti.

Prvotřídní materiály v hlavní roli

Od anatomie až po montáž. Nejnovější vlajková loď chytrých hodinek Huawei Watch Ultimate je navrhnutá tak, aby byla o krok napřed před konkurencí.

Tradičním materiálem při výrobě hodinek je jednoznačně ocel, v případě prémiových značek třeba i zlato či platina. V oblasti výroby luxusních hodinek je ale velmi nadčasovým materiálem také zirkonová slitina, ze které bylo vyrobeno i tělo nových Watch Ultimate. Je to  poprvé, co se tento materiál objevil v designu chytrých hodinek.

To z této novinky dělá dokonalou kombinaci inovací a stylu. Zirkonová slitina je velmi tvrdý, za to lehký materiál. Huawei Watch Ultimate jsou tak 4,5x pevnější a 2,5x tvrdší než běžné ocelové hodinky. Díky tomu se skvěle hodí nejen na náročné aktivity, ale také na pracovní schůzky, protože si stále zachovávají stylový vzhled.

Us

Nano-mikrokrystalický keramický rám, který je 6 až 7x tvrdší než ocel, skvěle doplňuje odolné tělo hodinek. Kvalitní materiály, mistrovsky řemeslné zpracování a přesná technika obrábění s jemným gravírováním dodávají hodinkám Watch Ultimate zvýšenou odolnost proti poškrábání a korozi. Ciferník hodinek chrání ochranné safírové sklo, které zároveň dodává povrchu luxusní diamantový lesk.

Dostupné ve dvou barevných provedeních

Huawei Watch Ultimate jsou k dispozici ve dvou exkluzivních barevných provedeních – Voyage Blue a Expedition Black, které se mohou pochválit přizpůsobeným designem vhodným pro extrémní podmínky, ale také pro slavnostnější příležitosti.

U Voyage Blue verze je rám vyrobený z tmavě modré nano-tech keramiky a doplňuje ho titanový řemínek, který má dvojnásobnou odolnost oproti nerezové oceli, a navíc je mnohem lehčí. Bílé rytiny byly navrženy tak, aby pomohly potápěčům přesně pochopit časování bezpečnostních výnorů během potápění, a proto jsou skvělou volbou pro všechny podvodní dobrodruhy. V případě Expedition Black se jedná o černou nano-tech keramiku doplněnou o černý řemínek z hydrogelové nitrilové gumy, který má vynikající vlastnosti proti opotřebování a vodě, vysokou pevnost a pružnost. To ocení zejména milovníci outdooru, kteří se chystají zdolávat horské vrcholy a další výzvy přírody.

Us

Exkluzivní ciferníky a designové detaily

Huawei Watch Ultimate přichází se šesti nově navrženými luxusními ciferníky. To uživatelům umožňuje ciferníky měnit podle příležitosti, ať už podle sportovních aktivit nebo společenských událostí.

Každý detail byl vytvořený tak, aby vzbuzoval luxusní dojem a co nejlepší uživatelský zážitek. Chytré hodinky Huawei Watch Ultimate mají tři navigační tlačítka, díky kterým se opět blíží ke vzhledu klasických luxusních hodinek – 3D otočnou korunku, funkční tlačítko a asistenční tlačítko. Každé z nich vykazuje vynikající řemeslné zpracování a každé je určeno na jiné využití.

Us

Udržte se v kondici a sledujte své zdraví

Chytré hodinky Huawei Watch Ultimate jsou skvělou volbou pro sportovce a dobrodruhy, kteří se díky speciálním funkcím pro outdoor a potápění mohou ve svých dovednostech zdokonalovat, ale také pro uživatele, kteří chtějí mít kontrolu nad svým zdravím. Díky možnosti měření srdeční funkce, sledování spánku a měření stresu poskytují dokonalý přehled, který napomáhá včas odhalit počínající onemocnění. Abyste jim předcházeli, hodinky  své majitele podporují ve zdravém životním stylu. Nabízí také nespočet sportovních režimů, měření výkonu nebo třeba i hlídání pitného režimu. Huawei Watch Ultimate jsou zkrátka hodinky, které se vyplatí mít na ruce za každých okolností.

K dostání jsou na oficiálním e-shopu Huawei i u dalších prodejců. Doporučená maloobchodní cena černé varianty Expedition Black je 17 999 Kč, verze Voyage Blue se prodává za 21 999 Kč. Při objednávce navíc získáte bezdrátová sluchátka FreeBuds Pro 2 jako dárek.