Zdroj: Combokin Sp. z o.o.

Doplněk stravy, který nutně potřebujete

V dnešním světě se technologie neustále vyvíjejí a zdokonalují. Totéž platí při výrobě kolagenu, během které se využívají nejmodernější principy. Ty zajišťují jeho vysokou kvalitu a účinnost, což znamená, že je pro tělo snadněji vstřebatelný a využitelný. Díky tomu jsou výsledky mnohem rychlejší a efektivnější.

Přírodní ingredience nejvyšší kvality

Procollagen obsahuje výhradně přírodní složky nejvyšší kvality. Dokonalá kombinace 13 ingrediencí umožňuje kolagenu efektivně a bezpečně působit bez poškození vašeho zdraví. Výroba doplňku stravy probíhá za přísných podmínek, aby byla zajištěna jeho kvalita a účinnost. Všechny ingredience jsou získávány z nejkvalitnějších zdrojů a jsou kontrolovány odborníky.

Účinnost potvrzená studiemi

Výzkum potvrdil, že Procollagen je účinnější než jiné typy kolagenu na trhu. Může za to jeho unikátní proces působení a použití těch nejkvalitnějších surovin. Mnoho klinických studií potvrdilo, že účinně pomáhá při zlepšování zdraví kůže, kostí a kloubů. Zlepšuje také mladistvý vzhled pleti a redukuje známky stárnutí. Zaujal již mnoho uživatelů, kteří jej doporučují jako jeden z nejlepších produktů na trhu pro zlepšení stavu kůže, kostí a kloubů.

Doporučeno lékaři a odborníky

Mnoho odborníků a lékařů tento kolagen jednomyslně doporučuje, protože jeho účinnost a bezpečnost byla potvrzena četnými studiemi. Pokud si chcete vybrat ten nejlepší kolagen pro vaše potřeby, s tímto produktem neuděláte chybu, protože využívá nejnovější technologie a nejkvalitnější přírodní ingredience.

Combokin Sp. z o.o.

Až 13 ingrediencí v jedné kapsli

Doplňky stravy obsahující různé kvalitní přísady jsou v posledních letech velmi oblíbené mezi lidmi, kteří chtějí zlepšit své zdraví a vzhled. Jedním z takových doplňků je Procollagen, který obsahuje MSM/minerál krásy, kyselinu hyaluronovou, rybí kolagen, přírodní dermo výplň/NDF, vitamíny C, A, E a B7/biotin, selen, zinek, koenzym Q10, polydatin a ceramidy.

Co je MSM?

MSM je zkratka pro methylsulfonylmethan, ale u nás je známější jako minerál krásy, protože hraje v těle důležitou roli při tvorbě kolagenu, keratinu, elastinu a dalších proteinů, které jsou nezbytné pro zdravou pokožku, nehty a vlasy. MSM může pomoci snížit zánět, zvýšit produkci kolagenu a zlepšit zdraví kloubů.

Kyselina hyaluronová

Kyselina hyaluronová je přirozená látka nacházející se v těle, která je důležitá pro hydrataci pokožky. Vlivem stárnutí a dalších faktorů, jako je slunce, stres a znečištění životního prostředí, produkce kyseliny hyaluronové v těle klesá. To může vést k suché a šupinaté pokožce a vzniku vrásek. Přidání kyseliny hyaluronové do doplňků výživy může pomoci udržet vlhkost v pokožce a snížit známky stárnutí.

Combokin Sp. z o.o.

Rybí kolagen

Kolagen je hlavní bílkovinou v těle, tvoří až 30% celkové tělesné hmotnosti. Rybí kolagen obsahuje aminokyseliny, které jsou důležité pro tvorbu kolagenu. Přidání rybího kolagenu do doplňků stravy může pomoci snížit známky stárnutí pokožky, zlepšit zdraví vlasů a nehtů a posílit kosti.

Přírodní dermo výplň NDF

Přírodní dermo výplň NDF je složka, která obsahuje vysokou molekulovou hmotnost kyseliny hyaluronové a pomáhá zlepšovat strukturu pleti a obnovovat kolagen. NDF může redukovat vrásky a zlepšit tón pleti.

Combokin Sp. z o.o.

Vyberte si kvalitní doplněk stravy s kolagenem a pečujte o zdraví své pokožky a těla

Pečujte o svou pokožku a celé tělo s kvalitním doplňkem stravy Procollagen, který obsahuje výjimečnou řadu přírodních složek. Zasloužíte si jen to nejlepší, proto je důležité vybrat si i pro své tělo ten nejkvalitnější doplněk stravy.

Procollagen si můžete objednat na webu Lux-factor nebo na čísle 02 9618 2861. Pouze pro čtenáře portálu nabízíme také exkluzivní slevu 15 % na celý nákup. Zadejte kód: REF15 po telefonu nebo na webu. Pozor, slevový kód platí pouze do pátku, 14. dubna.