Zdroj: Adobe Stock

Rodinná dovolená? Strávit ji lze aktivně!

Společné rodinné dovolené jsou skvělým nápadem pro organizaci volného času. Místo procházky v parku však můžeme s dítětem jezdit na skateboardu nebo motokárách nebo vyrazit na vodu. Nejlepší sportovní doplňky najdete na jednom místě – Sportano.cz. Co vše lze pořídit na dovolenou?

Vybavte se na aktivní rodinnou dovolenou

Pokud vaší vysněnou dovolenou není jen blažené lenošení a nicnedělání, ale naopak máte ten nejraději aktivní odpočinek, máme pro vás návrh v podobě levných sportovních vychytávek, které si můžete vzít s sebou na dovolenou. Navržené příslušenství vám poskytne zábavu a zlepší vaši fyzickou kondici. Náš přehled sportovních doplňků začínáme balónem, nejoblíbenějším sportovním artiklem na světě. Fotbal nebo volejbal je velmi univerzální, můžete ho hrát prakticky kdekoli a v jakékoli konfiguraci. Fotbalové míče Select patří mezi velmi žádané produkty. Vzít je sebou můžete kamkoliv. Kromě standardního použití v týmových hrách jej k sobě ve dvojici jednoduše házejte, odrážejte nebo kopejte. Zahrajte si tzv. čtverce nebo dodgeball. Nepotřebujete profesionální branky ani sítě, protože stačí například dva stromky a provázek.Oblíbenou rodinnou kratochvílí je například badminton.

Sportovní obchod Sportano prodává jak sítě na badminton, tak sety značky Talbot a dalších.

Bavte se a sportujte s rodinou

V horkých dnech voda přináší příjemné ochlazení, takže ať už se chystáte k jezeru, moři nebo na koupaliště, plavání je dokonalou dovolenkovou aktivitou. Nezapomeňte si plavky a popřemýšlejte o šnorchlovací masce, která vám umožní obdivovat místní ryby. Plaváním o prázdninách zapracujete na kondici a zpevníte celé tělo. Přeci jen je těžké najít jiný sport, který by tak blahodárně působil na tělo. Co se týče vodních sportů, nabídka je skutečně velmi pestrá. Dovolená u moře nebo u jezera je ideální příležitostí, jak vyzkoušet nový sport. Windsurfing neboli surfování na prkně s plachtou je příjemně vzrušující a umožňuje posílit svaly ramen a zad. Pokud hledáte sport, který vám dodá adrenalin, určitě vyzkoušejte kitesurfing. Kiteboard vám umožní nejen plavat, ale také provádět vzdušné kousky. V obou případech pamatujte na bezpečnost: první kroky je nejlepší dělat pod bedlivým dohledem instruktora!

Sportovní obchod Sportano nabízí značky Airush, Duotone, ION, O´Neill a mnoho dalších.

Turistika i kolo vás budou bavit

Provozovat lze i turistiku a to i v mnoha přímořských oblastech jako jsou Slovinsko, Řecko, Albánie či Itálie. Nezapomeňte na pořádnou obuv a zavazadla. Prázdniny jsou také ideálním obdobím pro cyklistické výlety s celou rodinou. V okolí penzionu či hotelu jistě najdete zajímavá místa pro krátký jednodenní výlet. I když si na dovolenou nemůžete vzít vlastní kolo, stále jsou k dispozici půjčovny. Konkurence je tak velká, že se musíte bát přemrštěných cen. Sportovní obchod Sportano nabízí širokou škálu sportovního vybavení, ale i oblečení a obuvi značek Adidas, Nike, Gaiam, Zeiner, Viking či HMS a mnoho dalších. Při nákupu nad 800 Kč máte dopravu prostřednictvím PPL zdarma. Zakoupit zde můžete kitesurfovací draky, věci na surfování, potápěčské masky a další produkty.