Zdroj: Canva

Neměl by mrtvý manžel zůstat mrtvý? Přečtěte si úspěšný thrillerový debut Trofej

Lila žije se svým mužem, profesorem Aaronem Ridgefieldem, nerušený život v idylickém univerzitním městečku. Ne vše je ale tím, čím se na první pohled zdá být, a ani Lila není ženou, za kterou ji ostatní považují…

Všichni se strachují o osud oblíbeného profesora. Všichni, kromě jeho manželky

Nejprve zmizí mladá studentka. Brzy nato i Aaron. Posléze vyplouvá na povrch, že pohřešovaná dívka je ve skutečnosti už třetí v řadě za posledních pár let, a oba případy přikrývá mnohem zlověstnější stín. Souvislosti jsou nejasné a městečko je na nohou. Všichni se strachují o osud oblíbeného profesora. Všichni, kromě jeho manželky. Kam se poděl? Odpověď najdete v thrilleru Trofej.

Darby KaneováDarby Kaneová | Grada Publishing, a.s.

Kdo je Darby Kaneová?

Pod tímto pseudonymem píše bývalá advokátka a autorka červené knihovny, pravým jménem Helen Kay Dimonová. Její první thriller Trofej vzbudil mimořádnou pozornost – a to nejen tím, že po řadě milostných a erotických románů přesedlala na úplně jiný žánr. Kniha se dočkala velmi pozitivních ohlasů od Cosmopolitanu, The Washington Post, The Toronto Star nebo The Huffington Post a vyšvihla se v mezinárodních žebříčcích prodejnosti.

Trofej vydalo nakladatelství Metafora.Trofej vydalo nakladatelství Metafora. | Metafora.cz

Provokativní debut vykresluje postavy a rozvíjí příběh nečekanými směry

„Hledáte-li jeden z nejlepších a nejpromyšlenějších thrillerů, které si letos můžete přečíst, dovolte, abychom vám představili Trofej."

– Mystery and Suspense Magazine

Knihu Trofej vydalo nakladatelství Metafora, zakoupíte ji na e-shopu grada.cz.