Matematik a podnikatel Janeček oznámil kandidaturu na prezidenta

Matematik a podnikatel Janeček oznámil kandidaturu na prezidenta Zdroj: ČTK

Janečkovy šílenosti: Mnohoženství, okultismus i švindly v casinu

Miliardář a matematik Karel Janeček oznámil svou kandidaturu na prezidenta České republiky. Oficiálně dnes, neoficiálně před pár týdny na “svém” Slavíku. Řekli jsme si, že se podíváme na ty nejbizarnější momenty Janečkovy minulosti, abychom viděli, kdo to vlastně chce být naším vrchním velitelem ozbrojených sil.

Pokračování 2 / 9

Rozchod na kameru

Máme tady to boží video z roku 2013, kdy se reportérka ptá Karla Janečka, jak trávil Vánoce. A on před očima své tehdy čerstvé přítelkyně Miss Jany Doležalové přiznává, že hlavně teda s Markétou. Což je žena, se kterou má krásný otevřený vztah. Misska tím byla dost šokovaná a v podstatě od toho momentu dál měl matematik svůj vztah s modelkou spočítaný.

Karel to měl vždy se ženami složité:

Video placeholde
Miliardář Janeček: Pravda o jeho harému! Jsou do něj přijímačky? • Karolina Hošek, Tomáš Sovinský

Pokračování 3 / 9

Spaste plody!

Svatba Karla Janečka a Lilie Khousnoutdinové.Svatba Karla Janečka a Lilie Khousnoutdinové. | Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER David Kundrát

Se ženami má ostatně excentrický miliardář problémy letité. Kromě toho, že střídavě je a není polygamista, jeho manželství taky stojí na dost nejistých základech. Přiznal se třeba, že svou druhou ženu si bral jenom proto, aby “zachránil svého syna!”, tedy aby dáma nešla na potrat. Se svou současnou manželkou, ženskou aktivistkou, publicistkou, designérkou a dulou (to je jako porodní asistentka, akorát bez zdravotnického vzdělání) kněžkou Lilií Khousnoutdinovou se brali nadvakrát. Jednou v roce 2017 budhisticky v Bhútánu a loni v kostele v Česku. Na svatbě byla mimo jiné i Olga Lounová, oddávala StarDance farářka Martina Kopecká a slib padl ve 12:21.

Protože… matematika. 

Video placeholde
Miliardář Janeček: Trable s rozvodem a velkolepé plány na další svatbu! Prý už poslední • Markéta Reinischová, David Turek

Pokračování 4 / 9

Matematika spasí svět

Karel Janeček je jako matematik přesvědčen, že to, co napraví politiku v naší krásné zemi, je upravený volební model. Sám takový volební model vymyslel, říká mu D21 a je o rozdělování pozitivních i negativních bodů. Bojuje za něj už bezmála jednu dekádu, ale jediné místo, kam se mu ho podařilo prosadit, je Český slavík. A to díky tomu, že ho koupil. Ale řekněte, chcete vybírat politiky modelem, který říká, že Mirai je nejlepší česká kapela?

Video placeholde
Prostor X: Rozhovor s Karlem Janečkem • Prostor X

Pokračování 5 / 9

Karel za ženy

V roce 2019 se odehrála pobuřující událost, která se jako větrná smršť prohnala sociálními sítěmi. Z lobby pobočky Raiffeinsen bank vyhnal místní zřízenec kojící matku. Všichni jsme tím byli dotčeni, ale málokdo se cítil tak dotčen jako Karel Janeček, zachránce žen. Správně usoudil, že tohle je především jeho boj a pustil se na sociálních sítích s Raiffkou do ostrého sporu. 

Pokračování 6 / 9

Chrám dítěte

Jak je vidno, ženská témata jsou Karlovi a jeho současné ženě blízká. Dokonce jsou jim natolik blízká, že se stali jakýmisi žánrovými influencery. Loni třeba kněžka Lilia zasadila svou placentu pod strom, aby uctila chrám, ve kterém vyrostlo její dítě. Je taky propagátorkou domácích porodů, které drtivá většina lékařů považuje za potenciálně velice nebezpečné. Ale doktoři vědí hovno. Ostatně…

Video placeholde
Lilia Khousnoutdinova o narození syna Karla George: Rodila mezi dveřmi! • David Turek

Pokračování 7 / 9

Antivax superstar

Už jsme zmiňovali Slavíka. To je sranda poměrně nedávná. Janeček se rozhodl, že když je to jeho pořad a běží živě, není důvod, proč by nemohl mít na závěr dezinformační proslov o škodlivosti očkování a o tom, jak nám hrozí covidová totalita. Ani hlavní spot na Slavíka nebyl o zpěvácích, ale o tom, jak Kája doslova vyskakuje z letadla, aby bojoval proti Velkému bratru. Ještě že se toho nedožil Karel Gott. Mimochodem!

Video placeholde
Prostor X: Rozhovor s Karlem Janečkem • Prostor X

Pokračování 8 / 9

Erotické sny Karla Gotta

Janeček postrádá Gottův obraz, ukradli ho zlodějiJaneček postrádá Gottův obraz, ukradli ho zloději | archiv

Jako každý správný miliardář i Karel Janeček je sběratelem umění. Jedním z jeho vzácnějších kousků byl i obraz Karla Gotta z cyklu Čas něžností. Údajně je maloval podle svých erotických snů. Janeček si chtěl po přestěhování obraz vyzvednout ve svém skladu a pověsit doma, ale ukázalo se, že mu ho někdo štípnul. To jen kdyby vám Janeček připadal jako záporák z Dannyho parťáků… tak je. 

Video placeholde
Nešťastný miliardář Janeček: Ukradli mu Gottovy nahotinky • Václav Burian

Pokračování 9 / 9

Voko bere

Karel Janeček tvrdí, že miluje riziko, ale neuznává hazard. Což je zvláštní, protože sám vytvořil jeden z nejefektivnějších blackjackových simulátorů na světě a sám se ocitl v takzvané Griffin Book, tedy blacklistu velkých casin. Není fér hrát proti někomu, kdo má v hlavě kalkulačku.