Zdroj: Hawaj.cz

Párty stany – pro vaše akce v suchu

Chystáte letos svatbu, narozeniny, oslavu, zkrátka velkou zahradní párty? Pak byste si rozhodně měli pořídit párty stan. Ten totiž žádnou párty nenechá ve štychu a zaručí vaši akci v suchu, za každého počasí. Pokud budete vybírat párty stan, jistě se budete rozhodovat mezi tím, zda zvolit klasické provedení, nebo nůžkovou konstrukci. Podívejte se na naše porovnání, které vám rozhodně pomůže vybrat řešení, podle vašich představ.

Mezi jakými párty stany můžete vybírat

Existuje mnoho variant párty stanů. Od klasických párty stanů, přes prémiové, ohnivzdorné, až po nůžkové stany, a to v různých barvách a velikostech. Od nejmenších variant, po stany pro stovky lidí. Například párty stan Economy nebo párty stan Premium. Právě takové párty stany mohou být využité třeba na různých festivalech, nebo na hudebních a kulturních akcích obce. Naopak ty menší párty stany jsou vhodné třeba na vaše soukromé zahradní akce.

Pokud hledáte levné párty stany, tedy sháníte finančně dostupný produkt, který bude ale dostatečně kvalitní, nabízíme ekonomické párty stany. Pokud si potrpíte na kvalitu a chcete ze svého párty stanu vytěžit maximum, můžete vybírat z mnoha prémiových variant, které nabízejí spoustu výhod, a ještě kvalitnější zpracování. V případě, že pro vaše akce potřebujete certifikované ohnivzdorné párty stany s nehořlavými plachtami, i takové na Hawaji najdete. Pokud zůstaneme u vaší zahradní akce, pak tou nejlepší variantou jsou nůžkové stany. Nůžkový stan stačí jen rozbalit, upevnit a tím montáž končí. Několik hostů pod ním určitě schováte.

Odolná konstrukce párty stanů pro dlouhou životnost

Párty stany z Hawaj.cz mají velmi kvalitní pozinkovanou kovovou konstrukci, která vyniká dlouhouletou životností a maximální odolností, takže nemusíte mít obavy, že by je silný vítr nebo déšť poničily. Pokud by i toto pro vás bylo málo, doporučujeme vybavit se bouřkovou sadou pro párty stany, kterou pomocí kolíků ukotvíte jak do země, tak i do betonu.

Zahradní stany vás ochrání před nepříznivým počasím

A proč zahradní párty stany vlastně koupit? Především proto, že vás ochrání před nepříznivým počasím za každé situace. Díky párty stanu poručíte dešti i větru. Lze se spolehnout na maximální ochranu díky kvalitním bočnicím. Pamatujte, že stany na párty rozhodně zaručí celou vaši akci v suchu.