Video placeholde

Vládě, covidu i zákazům navzdory. Zažijte ty pravé vánoční trhy v nové společenské hře od Reflexu

Zavřel vám končící ministr zdravotnictví Vojtěch s šéfkou hygieny Svrčinovou vánoční trh? Nemůžete si dát svařák, trdelník nebo si koupit pletené ponožky? Nemusíte být smutní, stačí si koupit aktuální vydání Reflexu spolu se hrou Člověče, pojď na svařák. Abyste zažili pravou domácí atmosféru vánočního trhu, stačí vytáhnout hrací kostky a figurky z jakékoli jiné stolní hry a pustit se s přáteli, rodinou, případně i sámi se sebou do vánočního dobrodružství. Komu se podaří projít všemi nástrahami, které jsme pro vás se Štěpánem Marešem připravili, jednoduše vítězí. Porazil covid, dobu, zákazy, omezení… Krásné, veselé a hravé Vánoce!

Cílem hry Člověče, pojď na svařák je dostat se od startu do cíle jako první. První v cíli sice vítězí, což ovšem neznamená, že vyhrál. Může dorazit nakažen covidem-19. Kašlat, mít horečku a další příznaky této pandemické choroby. Případně může být zcela bezpříznakovým. Příznakem jeho vítězství je ovšem nenávist a závist ostatních spoluhráčů, že zvítězil.

Švindlovat a podvádět se samo­zřejmě může, nemá smysl vzdorovat duchu doby. Jen u toho nesmíte být přistižen. To se pak hlasuje o tom, co s vámi. Pravděpodobně se jen vrátíte na start a zůstáváte ve hře s drobnou ostudou. Pokud vlastníte holding a nějaká média, tak je to bez ostudy. Dalším řešením je svou „načapanou“ figurku převést do svěřenského fondu a pokračovat beztrestně s jinou. V tomto případě doporučujeme sáhnout po šachovnici a vytáhnout z ní ke hře bílého koně.

Unikátní hra Reflexu s názvem Člověče, pojď na svařák je součástí vánočního dvojčísla, které je k dostání od 16. do 29. prosince v trafikách a na webu ikiosek.cz zde >>>

Reflex 50-51/2021Reflex 50-51/2021|Archív