Zdroj: CZC.cz s.r.o.

Hezčí vánoce se smart TV Philips

Popelka na super zvuku a s dokonalým obrazem? Jistě. A navíc pořádné slevy na Philips TV v rámci Black Friday a k OLED modelům soundbar nebo reproduktor zdarma!

Philips TV se svými inovacemi představuje stabilně vysokou úroveň a bezchybný zážitek ze sledování. Už čtyřikrát za sebou získala prestižní ocenění EISA v kategorii Best Buy a třikrát v kategorii nejlepších televizorů pro domácí kino (Home Theatre TV). S Philips TV rozhodně neuděláte chybu. Teď je nejlepší příležitost k nákupu, protože CZC.cz přináší v předvánoční nákupní horečce neodolatelné akce na smart televize značky Philips.

Pohoda u filmu i herní zážitek

Jak by se vám líbila třeba LED TV Philips PUS7506 s až 24% slevou? Láká na živý, do detailu  prokreslený obraz a prostorový zvuk díky technologiím Dolby Vision a Dolby Atmos. Nadchne i nejednoho gamera. Disponuje totiž portem HDMI 2.1, který umožňuje nejlepší kvalitu přenosu, nejčistší obraz a plynulý pohyb bez trhání, a při hraní her se automaticky přepíná do nastavení s nízkou latencí. A co teprve unikátní světelná technologie Ambilight prodlužující obraz, která vás pohltí, ať už paříte střílečku, nebo sledujete nějakou vánoční romantiku.

OLED TV + super zvuk zdarma

K televizorům OLED, které už tak drží vysokou laťku obrazu i zvuku, můžete přidat na eshopu a také ve vybraných prodejnách kvalitní reproduktory Philips a po zaregistrování dostanete peníze za reproduktory zpět, což už znamená solidní úsporu. Vybírat můžete z chytrého soundbaru se subwooferem a ze dvou typů designově velmi povedených bezdrátových reproduktorů, které si rozumí s Alexou, Apple Airplay i OK Google. Prostudujte si přesné podmínky akce, která trvá až do 23. prosince.

Potřebujete poradit s výběrem televize? Bez obav vsaďte na bezkonkurenční model 55OLED806 se 139cm úhlopříčkou, který je mezi OLED televizory čerstvým držitelem ocenění EISA Best Buy a aktuálně tedy na trhu nabízí nejlepší poměr cena/výkon. EISA (Expert Imaging & Sound Association) už téměř čtyřicet let oceňuje výjimečné a inovativní produkty spotřební elektroniky v 29 zemích a je zárukou opravdové kvality. Kromě systému Android 10.0 a luxusního zážitku ze sledování se typ OLED806 nabízený se třemi různými úhlopříčkami pyšní také technologií proti vypalování obrazu a inteligentním čtyřstranným podsvětlením Ambilight.

Ambilight – světelná magie čarující s emocemi

Technologie Ambilight je specialitou televizorů značky Philips. Osvětlení pomocí LED diod po stranách televize prakticky rozšiřuje obraz, a vtahuje tak diváka do děje. Světlo promítané na zeď za televizí barevně odpovídá tomu, co sledujete na obrazovce, a jeho nastavení se dá individuáně upravit volbou z různých módů měnících světelnou dynamiku. V hudebním režimu se pak osvětlení řídí rytmem a pomůže navodit intimní atmosféru, nebo třeba oživit domácí party. Nejlepšího efektu dosáhnete s televizorem umístěným cca 15 cm od zdi (ideálně matné bílé barvy) a s volným prostorem okolo. Ambilight nicméně dokáže zařídit působivou impresi i v jiných podmínkách.  

I kdyby se snad stalo, že se s dárkem netrefíte, neklesejte na mysli. Můžete využít prodloužené lhůty pro vrácení neúspěšných předvánočních nákupů uskutečněných od 1. 11. do 24. 12. Vracet můžete vesele až do 16. ledna 2022.