Firemní image

Firemní image Zdroj: Fit Eurazio

Trubky
Textil
textil
Stačí mít nápad
Řez do tvaru pružiny
24
Fotogalerie

Zkušený specialista na laserové řezání a frézování, který nařeže vše, na co si pomyslíte. To je FIT EURAZIO

Dostáváte nečekané zakázky místo stabilních kontraktů? My Vám pomůžeme vykrýt nečekané výkyvy ve zakázkách. Na míru. Umíme řezat, značit, obrábět, brousit i ohýbat kovové i nekovové materiály. Může pro Vás být řešením část zakázky přesunout k nám, můžete zjistit, že potřebujete dodat velmi rychle stroj vlastní, můžete potřebovat pouze zapůjčení stroje k Vám na pár měsíců. S naším zázemím a historií se nemusíte bát, že vás necháme ve štychu. Naši kluci jsou Mistři v oboru, stejně jako ti Vaši a baví nás tvořit díla, která zákazníkům fungují.

Máte možnost získat zakázku, ale nestačí Vám technologie? Máme technologie a zaměřujeme se na vykrývání výkyvů společností specializovaných na výrobu. Specializujeme se na rychlé termíny dodání i zakázky pro vývoj. Jednorázové i opakované.

Elektro plechy

Zaměřujete se na vývoj či malé zakázky v oblasti výroby motorů a transformátorů? Prostě není čas ani peníze na výrobu raznice, a přesto musíte mít plechy? S tím si poradíme a ke všemu jsou elektro plechy ideální materiál na značení a popis, kdyby Vám náhodou chyběly štítky.

Profily a trubky

Vyrábíte ploty, pergoly, stoly, schodiště a jiné konstrukce na zakázky pro své zákazníky a potřebujete nařezat díly? Možná naopak čekáte na dodání dílů pro Vás domů či do firmy. Díly lze nařezat rychle a kvalitně. Obraťte se na nás, umíme si s tím poradit. Možnosti vláknových laserů jsou neskutečné.

Černá a nerezová ocel s možností povrchového broušením

Elegance i praktičnost. Dostáváme objednávky na záložky do knížky, které umíme označit jemnou grafikou i logem. Vyrábíme označení budov a dveří, stačí, pokud obdržíme počítačová data například .dwg a můžeme řezat.

Na laseru vyřežeme všechny možné mřížky, krytky, rámy, obrazy, podložky, ozubená kola anebo třeba komponenty do aut.

Nerezové výpalky s ohybem a gravírováním

A zde je možné si opravdu vyhrát. Máte nápad? Určitě, nápadů jsou hromady, horší to bývá s realizací a dokončováním. Jeden nápad, který jsme pomohly zrealizovat bylo vybavit nejednu cyklostezku, tedy lépe řečeno příjemná zastavení na cyklostezce stojany na kola. Ale tak trochu jinými stojany. A zde vidíte výsledek. Možná až vyrazíte po Čechách na ně sami narazíte a dostanete nápad, s kterým bychom Vám mohli pomoci.

Překližka a papír

Chcete originální přání k narozeninám, pozvánky na oslavy, promoci či svatbu? Rádi Vám s vaším plánem pomůžeme kombinací řezání a gravírování se dá dosáhnout neuvěřitelné originality. Sedněte si, nakreslete v počítači, co potřebujete a na nás nechte realizaci. A pokud neumíte zrovna v žádném kreslícím programu, tak i s tím se dá poradit, jen místo stroje budete platit i čas odborníka a grafika.

Máte tvůrčí dílnu, hledáte nápady pro děti? Vezměte starší děti, ať nakreslí své nápady v kreslících programech, vyřežte je společně na CO2 laseru a s těmi mladšími můžete dotvářet, malovat, mít nepřeberné množství šablon… Na Co2 laseru lze výborně zpracovávat překližky, papír i kartony, a to nejen řezat, ale také gravírovat či kombinovat během jedné akce obě metody. Pro správnou volbu typu stroje stačí vědět tloušťky a rozměry vstupního materiálu.

Textilie, pěnové materiály, filtrační vložky

Co si myslíte, že se nejvíc řezalo v posledním roce? Ano roušky. Ale postupně se vrací nápady i energie do života a tak jsme řezali například střihy na rukavice, gravírovali do jeansoviny fotografie na obraz k výročí, pomáhaly vytvořit zakázkové vystýlky do kufříku na zbraně a hrubování pažby. A jak se nám tak v poslední době mění firmy, tak také razítkovací gumy a raznice, ale to už skáču od textilu moc jinam. Co takhle potahy na židle nebo postelové matrace? Možná až si budete měnit vložku ve své digestoři na razíte na naše výrobky.

Textilie se na CO2 laserech dají řezat jak z návinu, tak z plošných materiálů. U většiny materiálů je možné kombinovat řez s gravírováním. Dají se řezat tkané i netkané textilie a nemusíte se bát opalů na krajích řezu. Na Co2 laserech se dají dělat střihy běžných látek, postelových matrací i například filtračních vložek.

Plasty

Označení dveří, designové prvky, praktické díly i reklamní prvky z plastu. Nejčastějším limitem bývá nápad, nikoliv možnost stroje.

Nejčastěji u nás vyrábíme ceny a trofeje, označení kanceláří a komponenty pro další výrobu. Naše stroje naopak nejčastěji používají v reklamním průmyslu a automotivu.

Bojíte se, že by při řezání plastu na laseru vznikaly nežádoucí stopy po pálení? Zde je důkaz. Není to vůbec nutné, stačí správně nastavit stroj a plasty, i ty průhledné jsou naprosto čisté jak v hraně řezu, tak při gravírování. U plastů je však zapotřebí testovat, není plast jako plast. Některé materiály obsahují nebezpečné látky, které se při dělení laserem uvolňují. Není jich mnoho a my Vám s tímto problémem snadno poradíme.

Firemní loga a výrobní štítky (QR a čárové kódy, výrobní a sériová čísla, loga, zákonné údaje)

Jak snadno, trvale, rychle, a hlavně elegantně obrendovat Vaše produkty? Nebo potřebujete uvádět zákonné údaje ať již textově, QR kódem, čárovým kódem anebo z databáze? Pro laser toto není problém naopak je to standardní požadavek.

Prostě a jasně potřebujete dostat „něco“ „někam“? A aspoň vzdáleně Vám to sedí na slov jako je značení, gravírování, popis, označení nebo třeba tisk? Nabízíme nesmyvatelné řešení vlastně navěky.

Kovy, umělé kameny, elox, zrcadlo, dřevo, překližka, papír, plasty, gumy, chleba, ovoce… špatně se nám značí třeba polystyren nebo houbičky na umívání. Takové materiály jdou krásně řezat, ale laserem je hezky označit nedokážeme. Naopak sklo nebo zrcadlo se označuje grafikou snadno. Ale laserem jej nenařežete.

Chcete originální design zrcadla? Přineste zrcadlo, vzor a můžete se dívat, jak Váš nápad vzniká.

Těšíme se na Vaši návštěvu u nás na showroomu při výběru stroje, testování materiálu anebo zadání výroby vašich produktů. Pokud nemůžete osobně, napište, zavolejte. Těšíme se na Vás. Nařežeme vše co potřebujete.