Dukovo nové poslání? Hlásat evangelium s Dělnickou stranou a ostatními extremisty

Není dne, kdy se nad zprávami z české politiky nestačíme divit. Tentokrát si dáme zastávku u pražského arcibiskupa Dominika Duky. Ten je léta známým odborníkem na politiku, ale teď předvádí doslova tanec svatého Víta. Nejenže Hana Lipovská, kterou dotlačit do rady ČT, zběhla do strany k poslanci Flákanci, ale i jeho zaměstnanec z pražského arcibiskupství ukázal, jak moc si cení pravé křesťanské hodnoty. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Lipovská se extremistů, za které snad všichni Volného a jeho spolek považují, nebojí. Navrch připojili i nácíčky z DSS, kteří Volnému podali pomocnou ruku. A nezapomeňte na Bobošíkovou, která je s Lipovskou velká kamarádka. A není to všechno. Josef Nerušil, který pracuje přímo pro Duku se stal lídrem pražské SPD.

No co k tomu dodat.... Veřejnost - zejména ta křesťanská pochopitelně - Duku žádá, aby se od těchto lidí distancoval, ale arcibiskup odmítá. Že se lidé od křesťanství odklání a míří k extremismu mu nepřijde zvláštní, navíc z toho viní - drumroll - křesťanské demokraty.