Ústecko je horší než Rumunsko, prohlásil Bartoš, a Facebook se otřásal hněvem

Andrej nás zase očůral. Na problém vedení BISky vymyslel poetické řešení - Koudelku jmenoval jako zástupce ředitele Koudelky. A o řediteli rozhodne až nová vláda. Což bude asi zase Babiš, že jo. Tak snad tam neposadí třeba Havlíčka. Jen máloco je ale tak moc k smíchu jako Piráti a jejich předvolební kampaň. Nebo k smíchu...asi záleží na tom, co považujete za směšné a co k pláči. My jsme se rozhodli radši pro to první. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Určitě už jste viděli televizní spoty pirátské předvolební kampaně? Moc ani není divu, že jejich preference strmě klesají. Piráti ale našli řešení - chtějí vyhodit Mikuláše Ferjenčíka, který má na starosti mediální odbor strany. Tak je pravda, že tím určitě vyřeší problém plýtvání, proti kterému chtějí tak moc bojovat.

V Ústí, kde kandiduje proti Bartošovi Babiš, si už ale asi moc nepomůžou. Bartoš totiž prohlásil, že kraj je zaostalejší než Rumunsko. Co naplat, že to myslel dobře, Ústečáky to nezajímá. Na sociálních sítích se spustila hotová smršť a vypadá to i na křížovou válku proti Pirátům.