Nejblbější tweety týdne a super depresivní výhledy na září

Je na čase si to jít hodit. Teda pokud na to lano budete mít peníze. Přinášíme vám sto a jeden důvod (dobře, kecáme, je jich asi pět) proč by bylo lepší umřít. Je to už takový kolorit, na který jste si za poslední dobu určitě zvykli a pár třešniček navrch. Ale abychom byli trošku pozitivní, na začátek vyhlásíme vítěze soutěže o nejblbější tweet týdne. Na stupních vítězů jsou staré známé tváře, Hamáček, Volný a Vyvlečková. Tuhle dávku idiocie si ale pouštějte jen na vlastní nebezpečí. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Zpět k důvodům, proč umřít. Naši staří známí jako klimatická krize - kdo by chtěl zažít tornádo nebo povodně jako v Německu - a ten co už nás asi nikdy neopustí, covid-19. Je na čase přestat se divit, že pandemie neskončila ani po letošním létě. Spíš bychom se měli připravit na novou hrozbu, která se zrodila v Africe.

Virus Marburg minulý týden zabil člověka v Guinei, kde se nedávno konečně zaradovali, že skončili s ebolou. Marburg je taková ebola 2.0, ale umírá na ní až 88 % nakažených. Máme se na co těšit. Tak co už si chystáte provaz? Možná byste si měli pospíšit, protože za současnýho stavu zdražování si ho možná brzo nebudete moct ani dovolit...