Hod vejcem na Babiše a Matěj Stropnický to zase rozjel v Partii

Konečně! Konečně se to stalo! Na tuhle chvíli jsme všichni čekali. Na Andreje Babiše byl spáchán atentát slepičím vejcem. Je až neuvěřitelné, jaké divadlo se kolem jednoho usopleného vajíčka událo, ale aspoň jsme se všichni pobavili. Chudák Andy chtěl jen točit zmrzku a lidi takhle. Uvidíme, kam zajede příště a jestli lidi přinesou větší kalibr. Třeba pštrosí vejce. Ale pozor, to není zdaleka všechno, co se za víkend v tom našem politickém rybníčku událo. Třeba Matěj Stropnický nás taky rozesmál. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Stropnický by se dal používat jako taktická zbraň hromadného ničení. Pamatujete si na F. A. Brabce? A co Strana Zelených? Tak teď byl nasazen do ČSSD, i když se dá říct, že tam jeho síly nejsou příliš potřeba, protože socani se rádi a často střílejí do vlastní nohy. 

Každopádně Matěj si pustil v televizi pusu na špacír a diváci ani členově štábu či hosté ve studiu se nestačili divit. Žádné téma posledních týdnů před ním nebylo v bezpečí - ani tajné služby ani výbuch ve Vrběticích. Je třeba ČSSD zamávat pápá...