Novinky z volebního klání - Babišův buldozer se rozjíždí, pirátská bárka se potápí

Do voleb už to sice zdaleka není sto dní, ale je třeba oprášit náš pravidelný náhled nazvaný 100 Dní Sodomy - nebo spíš 100 dní do Sodomy? Obojí platí - podle průzkumů totiž dál stoupá Babišova hvězda, zatímco pirátská bárka jde pořád ke dnu. Ale pozor! Překvápko. Vrchní Starosta Vít Rakušan s propadem preferencí počítal! Tak to je ovšem něco novýho, to jsme nečekali. Babišovi to určitě vzalo vítr z plachet. Asi netušil, že jeho největší konkurence je prostě od začátku v p*deli... Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Smrt koalice PirSTAN ale rozhodně nerozházela druhou koalici SPOLU, které naopak preference stouply. Je to jasný - je léto, Fiala se vydal na dovolenou, a tak lídři zahájili útočnou kampaň na mladé. Jenže je třeba nezapomenout, že na Feriho si všichni ještě moc dobře pamatujeme a Fiala se do konce léta zase vrátí. A na zmaření všech jejich šancí bude mít víc jak měsíc.

A máme tu také Ondřeje a jeho zbytečné zprávy, kde nechybí ani olympiáda. Kajakář Dostál hrabal jako šílenec, ale... ALE CO? Proč nám to děláte? Ach, to napětí, ta hrůza, to překvapení... No ani ne, ale editorovi uznáme snahu. Pořád lepší než počasí.