Žijeme v domě velkých comebacků! Doteď se dalo trochu spoléhat na to, že Klaus, který štěká, nekouše

Žijeme totiž v době velkých návratů... Comeback ohlásili Přátelé, ABBA, Michal Hašek, Zdeněk Škromach, Jaroslava Pokorná Jermanová a celé Česko se teď obává, kdo další se hodlá vrátit na politickou scénu. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, proč opakovaný vtip není vtipem...

Václav Klaus minulý týden pompézně oslavil své 80. narozeniny a my jsme dostali dáreček, který jsme tak úplně nechtěli. Exprezident svým návratem do politiky sice vyhrožuje opakovaně, ale doteď se dalo trochu spoléhat na to, že Klaus, který štěká, nekouše. Jenže teď ho k tomu hlasitě vyzval i jeho velký kámoš z dob opoziční smlouvy, který se shodou podivných a nešťastných okolností stal naším prezidentem.

To v podstatě znamená dvě věci. Zaprvé, sebranka kolem Hradu ještě nenašla odpovídajícího nástupce. A zadruhé se to klidně může stát! Pár kapek Václava Klause by ale tahle země možná ještě dokázala využít. Věznice jsou opět plné a jistě by se v nich našlo ještě pár Klausových známých, které by jistě rád propustil na amnestii.

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.