S čím se vytasila mutace delta? Oblíbila si prý mladé i částečně očkované

Dneska pro vás máme dvě úplně top témata, tomu snad nebudete ani věřit. Zmrtvýchvstání robota českých médií a britský návod jak mladé donutit k očkování. Takovej správnej pandemickej mišmaš, za kterej bych se nestyděl ani na prvního apríla. ten mediální comeback se netýká nikoho jinýho, než  Jaromíra Soukupa. Když už vyčerpal všechny možnosti, jak na sebe upozornit včetně rozpadu manželství a svazbu s Kalouskem, rozhodl se že začne fušovat i do tištěných médií. Hurá! A o tom očkování více v Událostech Luďka Staňka.

Do Anglie si zavlekli takovou malou indickou pomstu, která už jen čeká až se pomstí i zbytku Evropy. Říkají jí delta mutace a prý už se moc těší na podzim. To je tak, když už si spolu se sluníčkem, létem a zmrzkou myslíte, že je covid v čudu, ale on jen zalezl někam, kde víc prší. Na podzim bude repete.

Má to ale i pozitivní stránku věci - delta mutace nemá ráda Pfizer ani Modernu. Zato má moc ráda mladý lidi. Z toho by se dal vykřesat jednoduchej způsob jak mladý konečně nahnat do těch očkovacích center. Modleme se.