Zlí prohnaní novináři se rýpou v soukromí našich zákonodárců

Střídání ministrů zdravotnictví je taková zábavná kratochvíle posledních měsíců. A hned ji následuje rýpání se v životech našich zákonodárců, ideálně bývalých ministrů zdravotnictví. Ideální případ je Petr Arenberger, který kvůli nějakým nejasnostem v jeho soukromí nakonec i na postu skončil. Co tím ale neskončilo byl hon na čarodějnice. Chudák Peťa! Vždyť jen dělal něco absolutně přirozenýho a pochopitelnýho! Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Buďme k sobě upřímní Arenberger je vyčůranej jak mraky, ale kdo z nás by to neudělal stejně? Jako ředitel vinohradské nemocnice vybral k uskladnění zdravotnické dokumentace sklad v nějaký Horní Dolní. Za měsíc platil majiteli skladu z fondu nemocnice sto tisíc korun. Majitel za těch pár let vydělal osm míčů, přitom za barák zaplatil jen tři. Pěkný ne?

A majitelem skladu nebyl nikdo jiný než ten samý Petr Arenberger. Taková malá domů, co? No a ty zlosyni ze Seznamu mu teď šlapou na paty a celkově obtěžujou, že to je jako nemorální a tak. Pche...