Hurá, levné a nekvalitní oblečení je tu! Primark je asi jediný cizák, kterého Češi uvítají

Venku svítí sluníčko, je vedro, že ptáci padaj pečený ze stromů a svátek má Adolf. Ale do Česka dorazil Primark a Češi opět ukázali, že před tím stoupnout si do fronty je nic neodradí - ani zkušenost z dob předrevolučních, ani fakt, že Primark nedával nic zadarmo. Bylo to ale skoro zadarmo a to stačí. Bundu, plavky a kraťásky, co jste si tam dneska koupili, ještě stále máčí slzy těch maličkatých dětí, které vaše supr módní a laciný kousky šily svými rozpíchanými prstíky za eurocent na měsíc. Gratulki. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Primark je prostě úplným ukázkovým případem kapitalistického molocha v praxi. Obří irská společnost, která vykořisťuje občany zemí třetího světa za méně než minimální mzdu, aby vám mohla ty nekvalitní hadry prodávat za tisícinásobnou cenu, která je pro vás ale stále neuvěřitelně nízká. I tak ale s jistotou víme, že Primarku se v Česku bude líbit. Zákazníků budou mít dost.

Z jiného soudku - včera se v Ženevě sešel Putin a Biden. Není to začátek nějakého politického vtipu, i když to tak možná vypadá. Studené vztahy mezi Amerikou a Ruskem se asi trošku ohřály, ale vítězně z toho vyšel Putin. Se Spojenými státy se nemůže skoro v ničem rovnat, a tak na schůzce, kde spolu hovořili jako rovný s rovným, tak trošku povyrostl.