Tajemství fenomenálního úspěchu diktátora Bolsonara. Lži a šílený volební systém

V našem speciélním díle se dnes podívám až za oceán. V Brazílii už dva a půl roku prezidentuje takový tmavovlasý Trump, nebo chcete-li západní Klaus jménem Jair Bolsonaro, který se na veřejnosti projevuje dost jako Miloš Zeman. Rasista, homofob, sexistické prasátečko a, jak jinak i zastánce tradičních rodinných hodnot jako otec pěti dětí a manžel několika žen (ale uznáme, že některé jsou ex). Možná je nám z toho našeho prasátečka na Hradě už o něco líp... Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Když zjistíte, že se někdo stal prezidentem díky tomu, že ho někde v parku pobodali, víte, že to bude kardinální prů*er, protože není nic horšího než volit jinak odporného chlapa prostě z lítosti. Jenže přesně to se v Brazílii stalo - Bolsonaro je takový jejich mučedník, který jim rád lže do očí. Ale to známe i tady, jen Babiše nikdo nepobodal. Zatím.

Tenhle tajtrlík si ve svém úřadu dělá co cche, má na všechno odpověď a na všechny doslova hází bobek. Tak budeme asi jen doufat, že si z toho nevezme někdo příklad i tady u nás...a jo, ono už je vlastně pozdě.