Zisky Agrofertu rostou a Babiš nabírá na síle. Čapák je cajk a žádná pandemie tu vlastně nebyla...

Je tam ještě? Bohužel ano... Andymu je totiž jedno, co říká policie, státní zástupci, soudy. Kauza Čapí hnízdo je kampaň, je to dávno, soud to zrušil a tak. Včera to proběhlo znovu, policie totiž navrhla Babiše obžalovat kvůli padesátimilionové dotaci. A Andreje to nepřekvapuje. Teď už musíme jen počkat co Jarda Šaroch, kterej už se jednou tak dobře osvědčil. Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman je pryč, takže nehrozí žádné další šťourání. Bude to v suchu. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

A víte co je nejhorší? Že se to vždycky vytahuje takhle před volbama. Jasná kampaň, to se nedá jinak říct. Ale Miloš Andyho podpořil, přece ty čtyři měsíce do voleb nebudeme destabilizovat vládu!

Andrej ten svůj cejch vláčí už pár let a pořád sedí u koryta. A lidem to zjevně nevadí, takže neni důvod si myslet, že se v říjnu něco změní. Což taky dokazuje předvolební průzkum, ve kterém ANO opět povyrostlo - tentokrát na úkor koalice Spolu a Pirátů. Blíží se léto, jsme už skoro rozvolnění, hněv lidu ustupuje. Jo, tak to tady chodí.