S Vojtěchem přišlo rozvolňovací šílenství. Odborníci, dejte si pohov a nechte nás pařit!

Dneska si to takhle při pondělku trošku odlehčíme a dáme si i nějakej ten drb, jo? Ale nejdřív politiku, protože bez tý by to nešlo. Vojtěch podruhé ministrem a podruhé spustil rozvolňovací freestyle, značka sr*t na odborníky. Tahle naše česká superhvězda je prostě pankáč a dělá si to po svým. Nebo spíš po Babišovu. Blíží se volby, je třeba voličům nabídnou mrkvičku a dotáhnout je za až k urničce. Jen doufejme že to bude ta volební a ne ta na hřbitově. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Ale aby to nebyl jen Adam Vojtěch a koronaviru furt dokola - buďme k sobě upřímní, určitě si jich letos ještě dost užijeme. Koho už si ale moc neužijeme je strana TOP09. Ta už sice byla na smrtelný posteli posledních pár let, smrtelnou ránu jí ale zasadil Feriho skandál a Schwarzenbergův přístup k věci.

Kníže nařčení ze znásilňovacích orgií považuje za "pokrytecké orgie" a odmítá se omluvit, což se poměrně pochopitelně nelíbí šéfce strany. A tak se mezi sebou hezky hádají s tak trošku jim přitom ujíždí vlak. Koalice Spolu v tichosti maže Feriho existenci z kampaně a brzo asi udělá totéž i s celou TOP09. 

A na ty drby se podívejte ve videu.