Marie Benešová uklízí. Bude novým nejvyšším státním zástupcem – právník ruského hackera?!

Je úterý, a to znamená vhodný den k opuštění republiky. A dneska k tomu máme fakt pádnej důvod - je v něm prakticky všechno! Babiš, Čapák, Marie Benešová, demošky, Zeman, ale ne Miloš, i když ten určitě taky přiložil ruku k dílu, korupce a tak dál. Chyběj už jen Vrbětice a covid, ale toho bylo za uplynulý týdny už asi dost. Tak se vrhneme na to dnešní unikátní téma a já rovnou podávám - kdopak asi je možný nový nejvyšší státní zástupce? Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Všechno to začala u Babiše - je to takovej skoroAdam. Andy a jeho chlíbek nějakej 50 kilásků od Prahy mu všichni tak dlouho záviděli až se provalilo, že si ho postavil za dotace, který nebyly asi úplně oprávněně čerpaný. Ale co čert nechtěl, když už už měla být kauzička vyřešená, vystřídalo se nám vedení na ministerstvu spravedlnost a nastoupila tam bufo bufo Marie Benešová. A všechno šlo zase k ledu.

A Maruš začala tak trošku podnikat hon na čarodějnice (ne, nechtěla upálit sama sebe) a nakonec se jí podařilo z místa vystrnadit nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana, který Babišovi pořádně přikládal pod kotel. No a kdo se dere na jeho místo? Třeba právník hackera Nikulina, který usiloval o jeho vydání do Ruska.