Česko na seznamu nepřátel Ruska. A Miloš Zeman opět útočí, lže a uráží

Je pondělí a to znamená nové zítřky a stará témata. Ano, těšíme se na rozvolnění. Těšíme se, jak hezky naběhneme na zahrádky hospod a spolu s námi tento týden i středoškoláci, kteří do tříd ještě stále, na rozdíl od štamgastů k pivku, zasednout nemůžou. Uvidíme co na to indická mutace. A ta stará témata? Že je Miloš král lhářů není žádná novinka, ukázal to na našem starém známém tématu Vrbětice. Ale taky prokázal, že má moc rád pohádky, zvlášť ty od Marie Benešové. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Pro Rusko jsme teď spolu se Spojenými státy největší nepřátele. Což je jednoznačně pocta. Miloš si ale zjevně myslí něco jiného, proto přizval k brainstormingu svou oblíbenou Marii Benešovou, která přišla s novým vysvětlením na téma "kdo může za výbuch ve Vrběticích". A duo Mat a Pat opět překvapilo - škody, které se vyšplhaly na takřka miliardu korun měly jen zakrýt manko muničního skladu.

Tak určitě. A co třeba ta, jak si ve Vrběticích Rákosníček, Křemílek, Vochomůrka a Jája s Pájou chtěli udělat mejdan s ohňostrojem a trošku se to zvrtlo. Však od tý doby v televizi nebyli, ne? To zní podezřele. Maruš s Milošem by to měli prověřit.