Rozvolňujeme, data nedata! Pivo a nákupy mají přednost před vzděláním

Po dlouhé noci konečně přichází den a Česko začíná rozvolňovat!  Něco takového jsme snad nikdy nezažili! Možná teda až na minulé jaro a s tím rozdílem, že tehdy tu s námi bylo třicet tisíc dalších lidí… Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, jakou strategii vláda zvolila letos.

Vláda řekla, že rozvolní, až incidence, nebo-li počet případů onemocnění na 100 tisíc obyvatel, klesne na stovku a tu to těsně lízlo právě v momentě, kdy se otevřely brány všech obchodů. Nádhera, co? Můžete si jít konečně koupit všechny ty věci, které jste si celý rok mohli koupit na internetu, ale nemohli jste se na ně předtím koukat. Ale co jiná odvětví naší společnosti?

Jako další dostaly zelenou venkovní kulturní akce, první stupně škol a... zahrádky restaurací. Nejmenší žáci jsou zjevně důležití jako pivo! Ale co třeba středoškoláci? Ti mají smůlu a zatímco Ilona Csáková bude celý týden zpívat před vstupem do OC Chodov, budou sedět doma, nebo můžou třeba chlastat pivo na zahrádce!

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.