Ministr Arenberger je Best in Babiš. Ti dva vědí, jak poslat malou velkou domů

Ministr zdravotnictví Petr Arenberger a premiér Andrej Babiš toho mají společného více, než byste řekli. Konečně se přichází na to, kdo otrávil Bečvu. A Ústavní soud nám dopřál možnost, jak přežít do voleb. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, co převratného se děje v naší malé zemičce.

Ministr zdravotnictví Petr Arenberger prý není tak „slušnej“, jak by si někdo mohl náhodou (naivně) myslet. Podle všeho jako ředitel Vinohradské Nemocnice posílal zakázky na lukrativní, milionové studie rovnou do své soukromé praxe! To je trošku jako stát se premiérem a začít své firmě posílat eurodotace... Takže má se svým chlebodárcem vlastně společné víc než jen „krycí jméno“.

A tak se raději pobavíme o něcem, co minimálně do října budeme všichni potřebovat. O drogách. Ústavní soud totiž zrušil část trestního zákoníku, kterým vláda stanovovala, jaké rostliny a houby považuje za omamné a psychotropní látky a určovala jejich trestné množství. Co to pro nás ale vlastně doopravdy znamená?

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.