Český velvyslanec na ruském mejdanu. Totální šílenost, nebo další diverzní akce Jana Hamáčka?

Ze suverénní země opět ruským vazalem! Jinak se snad ani nedá hovořit o přítomnosti českého velvyslance na přehlídce ruské armády, jejíž kontrarozvědka nám tu odpálila muničák. A ministryně Maláčová opět zabodovala. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, co hýbe naší zemičkou.

Odpálili nám tu muničák, zabili dva lidi a pak ještě vyhrotili diplomatickou válku. Ale náš velvyslanec v Moskvě Vítězslav Pivoňka se i přesto rozhodl, že si o víkendu zajde na přehlídku ruské armády, jejíž součástí je právě i kontrarozvědka GRU, která měla uvedený útok na českém území spunktovat. Jde snad o další geniální plán Jana Hamáčka?

V téhle zemi bychom se asi nedivili už ničemu, zvláště pak po výrocích ministryně práce a sociálních věcí Janě Maláčové v nedělní debatě u Václava Moravce. Maláčová tam měla plné ruce práce s tím, aby svého šéfa bránila a dokonce o něm prohlásila, že nezná férovějšího chlapa... a bohužel to nebyl jediný její výrok, kdy divák nevěděl, jestli se smát, nebo plakat.

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.