Video placeholde

Zábavná hra pro všechny součástí nového Reflexu. Potrénujte reflex!

V novém vydání časopisu Reflex vyšla zábavná party hra pro všechny věkové kategorie zaměřená na rychlost a postřeh. 29 speciálních karet se šesti symboly a každá z nich je propojena pouze jedním společným znakem. Všichni hráči ve hře tak hledají dva stejné symboly na kartách. Ideálně pro 2 nebo 4 hráče. Kdybyste se však nudili, můžete ji hrát i sami. Hru i nové číslo objednávejte na ikiosek.cz/reflex.

Pro pravidla není potřeba složitého vysvětlování, prostě hledáte dva společné symboly na kartách a vyhrává ten, kdo jich bude mít nejvíce, anebo žádnou. Zkrátka potrénujete reflexy!

2 možné varianty hry:

1) Doprostřed mezi hráče se dá jedna karta lícem nahoru a ostatní karty se rozdají hráčům. Hráči hledají společný symbol mezi svou kartou a kartou vyloženou. Pokud symbol kterýkoliv hráč najde, vysloví jej nahlas a svou kartu vloží na již vyloženou kartu. Hra pokračuje plynule dál, než se jeden z hráčů zbaví všech svých karet. Ve více lidech je možné hru dohrát, přestože vítěz už nehraje.

2) Každému hráči se rozdá jedna karta a doprostřed mezi hráče se položí zbytek karet lícem nahoru. Všichni hráči hledají stejný symbol mezi svou a kartou na balíčku. Kdo nalezne stejný symbol, nahlas vysloví symbol a kartu si vezme. Hra pokračuje dál s nově odkrytou kartou na balíčku. Hra končí, když je dobrán balíček a vyhrává ten hráč, který drží největší počet karet!