Rusko tleská Zemanovi, Babiš vidí zrádce a ohrožení úplně jinde

Zdravstvujte! Prezident Miloš Zeman se konečně vyjádřil ke kauze výbuchu muničního skladu ve Vrběticích a Rusové mají oprávněně důvod k radosti. Naproti tomu premiér Andrej Babiš po verdiktu Evropské unie o jeho střetu zájmů slavit asi v dohledné době nebude. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, co se přes víkend stalo v naší malé kotlině.

Projev prezidenta republiky byl něco jako autonehoda. Víte, že byste se neměli koukat, protože vás to bude pronásledovat v nočních můrách, ale vy si prostě nemůžete pomoct. Jste zvědaví, zda to bude vypadat tak strašně, jak si to představujete, abyste pak zjistili, že je to ještě horší… Za to ale celé tiskové oddělení Kremlu pravděpodobně do této chvíle zuřivě masturbuje. 

Česká republika ale podle premiéra nečelí nebezpečí z východu, nýbrž od Evropské unie! Ti všiváci totiž rozhodli, že Agrofert je ve střetu zájmů a nemá tak nárok na dotace. A reakce Andreje Babiše? Proti tomuto bezprecedentnímu útoku na naší suverenitu se samozřejmě musíme zuby nehty bránit!

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.