Co se děje na Hradě? Je tam ticho a pyžámkový týden

Taky pořád přemýšlíte nad tím, co Hradu a hlavně našemu prezidentovi trvá tak dlouho, že nemůže vydat vyjádření ke kauze teroru ve Vrběticích? Možná Zéma papá puding, projíždí zámecké schody na vozíčku nebo řeší rasismus ve Slavii. Nebo jen musej rychle skartovat všechny ty příkazy z Ruska. Pravdě se šl podívat na kloub náš speciální reportér Tomáš Plhoň. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Je to už skoro sedm let, co vybuchl muničák ve Vrběticích. A celých těch sedm let se vyšetřovala příčina, až! Až naše vyšetřovatele "zachránila" událost ze Salisbury. Nebýt otravy Skripala dvojicí agentů GRU, asi by dodnes přičítali vinu dvěma mužům zabitým uvnitř skladu. Každopádně, co se patrně ve skladu stalo už vědí dost dlouho. A upřímně, nikdo z nás nevěří, že to dost dlouho neví i Miloš Zeman.

Ale i tak si vzal ještě týden k dobru, než vydá prohlášení. Asi je třeba Miloše zrestartovat a to víte, jak dlouho trvá než naběhnou aktualizace. Mezitím se náš reportér Tomáš Plhoň vydal na Hrad, kde se poptal, jak to tedy s těmi Rusy vlastně je. No a jak jinak, moc se toho nedozvěděl. Nebo ano?