Ruské útoky v Česku: Vážná situace, vlažná reakce. Hamáček i Zeman se zachovali ostudně

Taky jste minulý týden byli tak trošku překvapení z odvolání ministra zahraničních věcí Petříčka? Ale teď už máme asi všichni jasno, že? Možná i ta rychlá cesta necesta Honzy Hamáčka do Moskvy, dává teď větší smysl. Chtěl asi stizhnout vyjednat Sputnik dřív, než učiní rázné kroky proti Rusku. No co si budeme...nestihl a neučinil, i když Moskva nám teď za těch pár diplomatů asi zavře kohoutky od plynu. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Představte si, obří muniční sklad naruší cizí agenti a odpálí v něm bombu, která zabije dva lidi a tisíce dalších ohrozí a značně jim znepříjemní život. Až po X letech se zjistí, že ten výbuch byla podle všeho sabotáž zdánlivě zpřátelené země. A teď si představte, jak by asi reagovaly hlavy a vlády nejrůznějších států po celém světě. A teď zvrat! Stalo se to a stalo se to u nás. A jak reagovali naši papaláši na takovýhle útok?

Je jim to líto, ale museli domů poslat jeden a půl tuctu diplomatů. Och, to je úplně nečekaná a tvrdá rána. Co si s tím asi v Rusku počnou? To je snad horší, než kdybychom jim tam hodili atomovku. A co na to Miloš? To se dozvíme až za týden.