Globální spiknutí ve stínu koronaviru a další zmutované konspirace

Covid zahynul ve výbuchu ve Vrběticích. Nebo aspoň při otevření případu pro veřejnost. Aspoň tak to vypadá posledních pár dní v médiích. A tak je třeba čas vrátit se ke koronaviru a oprášit si nějaké téma s ním spojené. Máme tu jedno takové oblíbené a široce rozšířené. A to fakt, že pandemie otevřela dveře všem druhům idiocie, co na planetě existuje. Popírči, samozvaní odborníci, konspirátoři a celkově prostě klinické případy bláznoství, spojte se. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Pojďme se mrknout na tu hitparádu kravin, co nám za ten poslední rok experti na informace zkoušeli nabulíkovat (bohužel v případech některých se jim to podařilo). Amerika do Evropy přitáhl s celou armádou. Pandemie je jen zástěrka, aby se zapomnělo na migrační krizi. Nebo aby nás mohli obsadit žoldáci NATo (cože?). Ilumináti! No a nezapomeňme na čipování v očkování a Billa Gatese.

Je toho pochopitelně mnohem víc, ale připomínat to asi není úplně v našem zájmu, protože některým to připadá jako logické a jiné z idiocie lidstva bolí hlava. Odborníci měli teda zaručenej recept i na tohle, ale to si už pusťte radši ve videu.