Dream job. Kulhánek dal první den v práci ultimátum největší jaderné velmoci

Máme zase nového ministra - pro jednou ale ne na zdrávku, nýbrž na zahraničí. A určitě měl moc velkou radost, že to slíznul zrovna v době, kdy mu za každé slovo proti Rusku hrozí novičok nebo rovnou bomba od GRU. A přestože byl u moci sotva pár hodin, a přestože je mu teprve 36 let, ukázal těm našim pašíkům u koryt jak se to dělá beze strachu. Jen mu holt ruský velvyslanec odpověděl uber fakáčem a na ultimátum mu hodil bobek. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Tak tenhle šestatřicetiletej klučík se, na rozdíl od pána v rudém světříku, Rusům neomluvil a rovnou jim dal ultimátum. Což pochopitelně Rusy pořádně vytočilo a ultimátem si vytřeli p*del. Ale tak nikdo z nás asi ani nečekal, že by to dopadlo jinak. Rusové totiž už z principu poslechnout nemůžou. Role drsňáka je pro ně stejně přirozená jako dýchání.

A tak Kulhánek poslal další Rusy z velvyslanectví domů. Můžeme se za něj jenom modlit, případně se vsadit jestli ho dřív dostane nějakej ruskej agent nebo ho Babiš odstřelí sám. Svou práci už udělal, takže až bude vše zase na cestě vzhůru, odkopne ho jak prašivýho psa. Viz odkopnutí Blatného.