Zdroj: Shutterstock

Slyšeli jste už o odložených platbách? E-shopy díky nové službě praskají ve švech

Jaro je konečně tady! Potřebujete doplnit šatník? Nebo se radši vrhnete na zvelebení domácnosti? Ale co když do výplaty zbývá ještě pár dnů a nechcete se vydat z posledního? Pak je nejjednodušším řešením nakoupit hned, ale platbu si odložit. Stačí, když si při placení ve svém oblíbeném e-shopu vyberete PlatímPak. Nakoupíte tak hned a platíte až pak.

Ještě jste o odložené platbě PlatímPak neslyšeli? Není divu – je to nejnovější forma nakupování na e-shopech. Velmi rychle se však rozšiřuje. Popularitu si získává hned ze dvou důvodů. Prvním a hlavním důvodem je, že umožňuje získat zboží hned a platit až později.

Equa bank

A druhým důvodem je, že řadě z nás to vyřeší obavy, které u on-line nakupování máme. Někdo nechce například zadávat na internetu číslo karty. Jinému nevyhovuje platit dřív, než zboží dorazí poštou a má ho v ruce. Nepříliš pohodlná a trochu „staromódní“ dobírka taky není to pravé ořechové. Odložená platba PlatímPak však všechny tyto bariéry vyřeší. Na zájem Čechů o ni jako první mezi českými bankami zareagovala Equa bank a ve spolupráci s více než 6.100 e-shopy ji nabídla zákazníkům.

Equa bank

Jednoduše a rychle

Jak PlatímPak funguje? Velmi jednoduše. Zákazník e-shopu si vybere zboží, vloží ho do virtuálního košíku a u „pokladny“ si zvolí jako platební metodu PlatímPak. Zadá nezbytné minimum údajů a Equa bank žádost během desítek vteřin vyhodnotí. Banka pošle zákazníkovi e-mailem potvrzení o tom, že je zboží zaplaceno a platební instrukce k následné úhradě odložené platby.

Zákazník pak dostane zboží, které si může v klidu prohlédnout, vyzkoušet a zkontrolovat. A buď si ho nechá a zaplatí za něj Equa bank do 30 dnů, nebo ho obchodníkovi jednoduše vrátí a bance nic neplatí. PlatímPak je zdarma, zákazník zaplatí pouze za zboží. A samozřejmě – PlatímPak mohou využít všichni zákazníci e-shopů, služba není určena jen pro klienty Equa bank.

Equa bank

K dispozici přes 6100 e-shopů Díky PlatímPak je možné pořídit si on-line zboží či služby až do výše 25 000 Kč za jeden nákup – a to i opakovaně. Pokud zákazník nezaplatí bance objednávku do 30 dnů, může požádat o převedení na pravidelné měsíční splátky.

Odloženou platbu PlatímPak od Equa bank nabízí svým zákazníkům již přes 6100 e-shopů. Nakoupit tak můžete opravdu vše – od oblečení přes kosmetiku, drogerii, hračky, nábytek a dekorace do domácnosti až po vybavení pro kutily.

Pokud chcete doplnit jarní šatník, můžete s PlatímPak nakupovat na Unuo.cz, Unuodesign.cz, HuskyCZ.cz, Greystore.cz nebo Triola.cz. Když uvažujete o vylepšení domácnosti, s PlatímPak nakoupíte v e-shopech Moebelix.cz a XXXLutz.cz nebo Tescoma.cz. Oblíbené jsou on-line nákupy elektroniky, a chcete-li třeba upgrade své domácí kanceláře, nový telefon či tablet, pak si můžete odložit platbu při nákupu v Mironet, BuyiPhone, ExaSoft. Ale nejlepší je jarní lenošení s knihou – zamiřte třeba na Kosmas.cz a nakupujte s PlatímPak.

Proč nakupovat s PlatímPak?

·       Platba je zcela zdarma do 30 dnů.

·       Zaplatit můžete cokoliv – od drogerie až po elektroniku.

·       Nakupujete až do výše 25 000 Kč celkové objednávky.

·       Platbu vám Equa bank připomíná e-mailem.

·       Schválení trvá jen desítky vteřin.

Více informací získáte na www.platimpak.cz.