Faltýnkovy překvapivé literární schopnosti. Deník kleptomana je plný nečekaných pikantností

Tenhle týden začíná být fakt výživnej! Dneska nám skončil další, v pořadí už třetí, ministr zdravotnictví. Jeník Blatný ještě včera tvrdil, že o žádném odvolání neví a dneska už se houpal na oprátce. Přijímáme sázky na to, jak dlouho vydrží ten zbrusu nový. A dál? Kromě Faltýnkova supertajného deníčku i podvodný web, který je díky Babišovu jménu vlastně zcela jasnou ukázkou toho, jak to tu u nás chodí. Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Z tajné investiční strategie Petra Kellnera se po jeho náhlém skonu stala strategie Andreje Babiše. Jméno našeho slovenského ministra dělá z podvodu zdánlivě legitimní záležitost. Není totiž moc těžké si představit, jak Andrej v Čau lidi všem sděluje, že když tady kliknou, tak jim prozradí tajemství svého bohatství a taky jim poradí, jak mohou zbohatnou i oni díky mezeře v zákoně.

No jediný, čemu bychom tady nevěřili je, že by to Babiš někomu prozradil. Mám plný ruce práce si díky mezerám v zákoně nahrabat sám pro sebe. Víte, co je na tom ale nejhorší - že tenhle podvod je tak blbej, že mu uvěří tak půl procenta populace. Jenže Babišovi to už léta žere většina národa...