Pískej konec! Ministr Blatný jde po Velikonocích k Turkovi

Dnes vám představíme novou rubriku Chudák týdne. A rovnou máme i anticenu Zbohatlice s žalobou na krku. Ale hezky postupně. Včera Česko opět zasedlo k televizním obrazovkám a pustilo si Výměnu manželek. A jaké bylo jejich překvapení (ani ne, protože bulvár i televize to poutaj už tejden), když se tam objevil mladý politik Matěj Stropnický s přítelem. A proč ptáte se? To a mnoho dalšího včetně konce ministra zdravotnictví (už zase) v dnešních Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Vyměněná manželka se ocitla u „Stropnických“ na zámku. Celý pořad probíhal v poklidu a míru. Což pochopitelně nikoho z diváků nebavilo, protože na Výměnu koukáme kvůli agresivním vejpitkům a špindírám bez zubů. No a proč se Matěj do ponižujícího pořadu přihlásil? Kvůli penězům,. No jo holt život na zámku něco stojí. A proto se vysloužil titul Chudák týdne.

Ale není to jen Stropnický, který víří vody českých médií. Do popředí zájmu se opět dostal Roman Janoušek a tentokrát sebou vleče naši veleznámou a veleoblíbenou odbornici Soňu Pekovou. Ta teď čelí obžalobě, že podvodně vydělala skoro třicet míčů. A divný ani blbý jí to prej vůbec neni.