Václav Klaus ml. opouští politiku, je bez chuti. A možná už máme náhradu

Včera to byl rok co na covid umřel první člověk. Už jich je víc jak 25 tisíc. Shodou náhod se včera taky začal propírat případ Nejvyššího kontrolního úřadu, který řešil, státní nákup pomůcek. K čemu došli? Byl to chaos! To jsme jim mohli říct už tak před 10 měsíci i my... Andrej ale má na všechno odpověď, výmluvu a vytáčku. Co je ale skutečnou zprávou dne? Václav Klaus ml. končí v politice! Více v dnešních Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Andrej nám ukázal, jak to funguje, když chcete řídit stát jako firmu. Jen teda nevíme, jestli kdyby věci v hodnotě pár korun kupoval třeba za 800, by vydělával miliardy ročně jako teď. Tak to totiž bylo v případě respirátorů, který loni stát nakoupil. Holt, když to neteče z Andyho ale ze státní kapsy, tak je to v pořádku. A jak to Andrej vysvětlil? Prostě to bylo na stole, tak jsme to koupili. Touhle logikou se teď bude zabývat policie, který to kontrolní úřad už předal, tak schválně co z toho vyleze!

A taky tu máme ještě Václava Klause mladšího. Ten si zjevně myslel, že už se o něm dlouho nikde nepsalo, tak rychle nahodil udičku a sepsal na facebook post jak noha o tom, že odchází z politiky. Opouští nás jedna z vrchních osobností čestého memedomu. Rest in pieces, Véno!