ODS? Do žní, dýl ani minutu! Kam povede cesta Pavla Novotného po volbách?

Byla to láska jako trám, ale po dvaceti letech společného soužití to vypadá, že je konec! Pavel Novotný oznámil, že chce opustit svou (ne)milovanou ODS. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, jak to bez něj ODS vůbec přežije.

Pavel Novotný se jako každý patřičně moderní muž rozhodl opustit svou rodinu a najít si nějakou lepší milenku, která mu dopřeje... Kandidátku do Poslanecké sněmovny! Na celé zprávě je ovšem nejvíc zarážející fakt, že Pavel Novotný vůbec ještě členem ODS je, hlavně za vedení Petra Fialy! Protože v tomhle vesmíru nejsou dva rozdílnější lidé.

Zatímco decentní předseda glosuje o tom, jakou kravatu si uváže na schůzku s vládním ministrem, jeho stranický kolega si nebere servítky a prohlašuje třeba, že je v zájmu Česka, aby Babiš i Zeman umřeli. Ale i když jeho chování není po chuti vícero spolustraníkům a zejména pak Fialovi, Pavel je jako Lord Voldemort a ne a ne se ho zbavit. Teď to však vypadá, že se jedna z našich oblíbených lovestory blíží svému dramatickému vyvrcholení...

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.