Ovládnou kamarádi Miloše Zemana Českou televizi?

Vztahy mezi Českou televizí a naším prezidentem jsou na bodu mrazu už od doby, co na něj na Kavčích horách políčili ten proklatý schod. A tak se lidi z okolí Hradu rozhodli tuto instituci postupně dobýt a korunu tomu teď nasadila Alena Vitásková. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, kdo by měl podle jejího institutu hlídat veřejnoprávní média.

Lidem z okolí Hradu se sice podařilo získat většinu v Radě ČT, ale žádná většina není dost většinová a tak bitva zuří i při momentální volbě do tohoto orgánu. A jednoho z kandidátů navrhl třeba i Institut Aleny Vitáskové. Té Aleny Vitáskové, která dostala vyznamenání od Miloše Zemana a od českých soudů dva roky podmíněně. A koho její institut vybral, aby hlídal Českou televizi jménem nás všech?

Milana Rokytku! Muže, jehož si určitě pamatujete z incidentu před třemi lety po prezidentské volbě, který vyústil vyústil v jednu roztomilou výměnu názorů v Zemanově štábu. A tak jsme vyslali našeho zvláštního reportéra Tomáš Plhoně, aby zjistil, jak zrovna tento pán pomůže zvýšit dohled nad veřejnoprávní institucí.

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.