Prymula se mění před očima. Proč teď kritizuje lockdown a upouští od Sputniku?

Tři týdny lockdownu jsou za námi a...patrně i před námi. Vláda nás úpěnlivě prosila, abychom to vydrželi, že to není tak dlouho, ale odborníci věděli, že za tři týdny se toho moc nezmění. A kdo měl pravdu? Překvapivě odborníci. A vláda nám k trestu odnětí svobody přidává dobu na neurčito. Je tu ale princ na bílém koni. Ne, teď když už je blíž, tak je vidět, že je to jen Roman Prymula. Možná si myslí, že nás jede zachránit, přitom ale jen střílí do vlastních řad. A často i do vlastních rozhodnutí. Více v dnešních Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Od té doby, co si šel Roman zaskotačit na fotbal, stal se z něj snad největší popírač a zpochybňovač nařízení. Asi nemusíme připomínat, že často jde o nařízení, která za dob své vlády sám navrhoval. Korunku nasadil v pořady CNN Prima News, kde opatření zplival jako nekonzistentní. Asi zapomněl, jak moc v tom měl sám svoje prstíčky.

Že Prymula je kam vítr, tam plášť, dokázal i u otázky ohledně Sputniku. Možná se poučil od Slováků, kterým se kvůli ruské vakcíně tak trošku rozpadá vládní koalice.