Lockdown před rokem a dnes. Od kulky do hlavy pro nakažené k dramatům, která už nikoho nedojímají

Jezdili jsme na chalupy a výlety, vyhrožovali našim sousedům policií a smrtí, s napětím jsme sledovali osud taxikáře bojujícího s koronavirem a s hrůzou dramatickou situaci v italském Bergamu. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, jak to v Česku vypadalo před rokem.

Pandemie koronaviru obrátila naše životy naruby a svědčí o tom i rozdíl mezi letošním a loňským březnem. Zatímco dnes každý dobrý český občan nadává na lockdown a stěžuje si, že takové totalitní manýry tu nebyly ani za Hedricha a komunistů, přesně před rokem každý dobrý občan nadával, se mu po vsi procházejí dementi ze sousedního okresu a lidé se dokonce dožadovali uzávěr svých obcí a okresů!

Když šlo o ukázněnost v boji s epidemií, Čech neznal bratra a lidé volali policii na každého, kdo se podle nich choval v době pandemie nezodpovědně. A ve volném čase pak národ sledoval dramatický boj o život nakaženého taxikáře a děsivou situaci v italském Bergamu. A co dalšího bylo jinak?

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.