Ruský agent Zeman už nic nepředstírá, likviduje všechny, kdo mají problém s čímkoli ruským

Zemanovi sice do konce funkčního období zbývají ještě dva roky, ale začíná to vypadat, že se chystá to zabalit dřív. Takovou věc jakou dneska prohlásil totiž nemůže nikdo říct s vážnou tváří a myslet si, že ho lid buď neukamenuje nebo ho nestrčí rovnou do ústavu pro choromyslné. Zeman totiž touží odvolat každého, kdo brojí proti ruské vakcíně, což je například ministr zdravotnictví Blatný. Jak tohle dopadne? Více v Událostech Luďka Staňka na Mall.tv.

Tenhle cirkus zvaný Česko 2021, můžete běžně sledovat na všech kanálech svých televizí nebo na sociálních sítích. A bryz to budou sledovat i v zahraničí, protože něco tak nepředstavitelnýho nikde jinde neuviděj. Prezident chce odvolávat z pozic nejrůznější úředníky, což ale nemůže. Jeho věrná loutka ze Slovenska ale určitě všechno zařídí, i když na lidi bude hrát dvojitého agenta. A do toho všeho přizvukuje červená Hamáčkulka, a bonzuje zprava zleva, aby si našla aspoň nějaký voliče.

Tohle dnešní dění bylo natolik absurdní, že vykolejilo i jinak úplně stoickou hlasatelku ČT24, která bez problému informuje o vybombardované škole nebo o tiskovkách Tomia Okamury. Vítejte v pekle...