Nouzový stav je mrtvý, ať žije nouzový stav! V tomhle cirkusu někomu brzy rupnou nervy

Hejtmani vrazili opozici kudlu do zad a dali Andrejově vládě dva týdny nouzového stavu na to, aby stihla, co nezvládla celý poslední rok. A ten jim za to nadělil... delší otevírací dobu úřadů! Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, kterým směrem se tento nikým nekontrolovaných chaos, kterému optimisticky říkáme republika, bude nadále ubírat.

Naše hrdinná vláda si připsala další gól do brány opozice, která teď může tiše plakat někde v rohu nad tím, jak přijde o voliče. Ano, je to tak, díky Andrejovi a jeho poskokům, tedy pardon... ministrům teď můžeme na úřad i jindy než každou středu o úplňku a v pátek 29. února!

Vláda tak vyhověla hejtmanům, kteří sice za svou podporu nouzového stavu požadovali návrat do škol, pandemický zákon a kultivaci protiepidemických opatření, ale Andrej samozřejmě věděl lépe než oni, po čem doopravdy touží. Takže teď má dalších 14 dní, aby se alespoň na oko skamarádil s někým, kdo ho pak zase vytáhne z bryndy, když už mu z té potápějící se lodi vyskočili i kovaní komunisti. Co třeba takové uklízečky?

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.