Noční můra na konci tunelu? Vakcinační lapálie zdaleka nekončí

Očkování měla být naše spása, stala se z něj však další noční můra. Evropská unie nezvládá zajistit dost vakcín, Česko se nejspíš rozpadne dřív, než se doočkují důchodci a případné přeživší chaosu dorazí retardovaní konspirátoři. Pojďte se s námi v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv podívat, jaké máme vyhlídky na léto.

Kdo doufal, že v létě budeme už všichni naočkování a užijeme si chvíli klidu a pohody, než v Asii snědí dalšího netopýra, ten se šeredně zmýlil. Světlo na konci tunelu, jimž mělo být očkování proti covidu se totiž ukázalo být lávou, kterou z pusy chrlí nějaká mytologická nestvůra připomínající zmutované krokodýly.

Vynalezení a schválení vakcíny trvalo téměř rok, jenže Evropská unie patrně umí operovat jen s pětiletkami a teď nezvládá zajistit dost dávek pro své občany, protože ji předběhly snad i státy chudinské Afriky. V Česku mezitím nedovedeme udělat ani jednoduchý rezervační systém, nebo nakoupit jehly a vlastně si ani udržet jednoho ministra zdravotnictví. A do toho tu žijí retardovaní lidé, kteří vymýšleli konspirační teorie takovým tempem, že ilumináti přišli úplně o kšefty.

Více se dozvíte v Událostech Luďka Staňka, které najdete ve videu v úvodu článku.