Babiš na jednání v Srbsku, Zeman v Polsku, čínské a ruské vakcíny už se vezou!

Události Luďka Staňka jsou zpět s dávkou denních aktualit a zpráv z celého světa, abyste si je nemuseli sami hledat. V posledních dnech ale nemáme moc velkej rozptyl - hlavní téma je jasný, očkování, očkování a zase očkování. Je to totiž ta poslední naděje, ke který se upínají zraky asi 30 % národa, který se nebojej, že čipem z vakcíny je bude ovládat Bill Gates. Co bude na plánu tentokrát si pusťte právě teď!

Začíná to vypadat, že nás skutečně bude muset spasit Sputnik nebo čínská vakcína. Moderna totiž naslibovala hory doly a my zas utřem nos. Dvě dávky vakcíny má jen Babiš a asi 104 tisíc obyvatel, což je po bezmála dvou měsících očkování dost ubohý číslo. A tak se Andy vypravil do Srbska poptat se, jak se jim žije se Sputnikem. Tam si ho prej moc pochvalujou, ale tam si budou pochvalovat cokoliv, co je rovnou nezabije.

Miloš Zeman se pro změnu vydal druhým směrem a na summit V4 do Polska. Tam se rovnou spojil s Čínou a začal řešit očkování jejich vakcínou. Podobně jako Sputnik v Evropě neschválenou. No ale tak co - Andy i Miloš už maj včeličku za sebou, tak jim to může vcelku fuk, že jo?