Sputnik? Andreji, tys nás prodal Rusům jako pokusné králíky?!

Je tu zase pondělí a my už chápem, proč ho Garfield tak nesnáší. Ano, Čau lidi je tu zase a s ním pochopitelně i Andrej Babiš, který jak už všichni víte za nic nemůže. Ústředním tématem, jak už tomu v posledních týdnech bylo, je opět očkování. A abychom neposlouchali pořád jen dokola nějaké nezdary, Andy vymyslel pecku. Víc se dozvíte v Událostech Luďka Staňka z produkce internetové televize Mall.tv.

Od prvního března budeme (možná) registrovat na očkování i lidi 60+. Super, sice nemáme vakcíny, první dávku nemají ani století kmetové, ale nabídneme termíny i té největší skupině obyvatel v Česku. Určitě to zase půjde jak na drátkách. A už teď vám můžeme říct, co bude Andy v Čau lidi říkat 7. března. "My za to nemůžeme!"

Babiš nakousl i téma vakcíny Sputnik, kterou "samozřejmě chceme, aby byla schválena evropskou lékovou agenturou". No tim bychom si tak jistý úplně nebyli, možná by se to chtělo pozastavit nad tím, proč schválená ještě neni, že jo. Ale to už je moc kritickýho myšlení. No tak zas příště.